Ballonnenclown Coco

Coco Christal is ballonnenclown

En nog beter: Coco Christal is de ballonnenclown specialist van Nederland. Dus als je een ballonnenclown zoekt dan is ballonnenclown Coco de beste keus. Hij heeft echt jarenlange ervaring in het maken van  ballonnenfiguren. Want het valt nog niet mee om zo’n vakkundige ballonnenclown als Coco Christal te zijn.

Inmiddels kan Coco bijna alle ballonnenfiguren met zijn ogen dicht maken. Dat ziet er héél gek uit, dus dat doet deze meester ballonnenclown natuurlijk niet. Samen met de jarige en zijn vriendjes maakt Coco in overleg elk denkbaar figuur en vaak laat hij gewoon zien hoe je dat moet doen. Hierdoor kun je zelf ook leren hoe een ballonnenclown zijn ballonnen vouwt. Het is een mini workshop ballonnen vouwen.

Omdat Coco zo goed met kinderen om kan gaan vinden ze dit altijd ontzettend leuk. Zo worden ze lekker bezig gehouden en krijgen ze allemaal hun favoriete ballonfiguur mee. Niemand gaat bij Coco Christal met lege handen naar huis.

ballonnenclown coco christal

Meer informatie ontvangen?

Een leuke ballonnenclown met toverkracht

Coco is een echte grappenmaker; alle kinderen moeten altijd erg om hem lachen. Zelfs wanneer hij goochelt liggen ze steeds met z’n allen in een deuk. Dit komt ook omdat hij vaak grappige verhaaltjes vertelt tijdens het goochelen. Op deze manier kan ballonnenclown Coco worden ingezet op verschillende manieren. Hij is bij uitstek geschikt voor jong én oud. Het is een clown die zomaar een duif of een konijn tevoorschijn kan toveren. Die zie je niet zoveel tegenwoordig.

Met hem stel je eenvoudig een heel programma samen van een paar uur waarin hij laat zien wat hij allemaal kan. Ballonnenclown Coco Christal kan ook heel goed meekomen met een kinderdisco. Coco leidt dan de danspelletjes op de muziek van Kids DJ Jack. Dat is nóg leuker dan dat DJ Jack het zelf doet. De guitige dikkerd danst zelf ook mee; dan is er nog meer lol.

ballonnenclown

Wil je meer weten over deze leuke ballonnenclown neem dan snel contact op door op de contactknop te klikken en laat je terug bellen door één van de partyplanners van All Star Entertainment. Samen met jou zorgen zij ervoor dat je evenement een feest wordt ! Klik op de foto links om naar de andere clowns te gaan.

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies