Bel direct
via Whatsapp

Bruiloft DJ Heiloo

Benader onze licht en geluid verhuur voor een knalfeest in Heiloo

Wil jij een topfeest geven in Heiloo? Besluit dan bij All Star Entertainment een dj te huren. Hierbij huur je meteen onze eigen dj met set en dj apparatuur. Het is ook mogelijk om, als je bij ons een feest dj en geluidsinstallatie komt huren, ook meteen een hippe, verlichte dansvloer te huren. Kortom, als je een (bruiloft) dj, led dansvloer, drive in show en/of geluid wilt huren, bel dan naar 085-0640614. Onze dj maakt jullie bruiloft, jubileum of bedrijfsfeest een onvergetelijk feestje in Heiloo!

Bruiloft DJ Show Impressie

Meer informatie ontvangen?


  Contactgegevens

  Aanvullende informatie


   

   

   

  Hoe onze bruiloft DJ te werk gaat in Heiloo

  Onze bruiloft dj maakt van jullie bruiloft graag een magisch, stralend en onvergetelijk knalfeest. Zo draait onze bruiloft dj precies die nummers die jullie willen horen. Maar naast dat je onze bruiloft dj voor jullie bruiloft kunt inschakelen, kun je bij ons ook meteen een verlichte (led) dansvloer huren. DJ apparatuur of geluidsinstallatie huren is verder niet nodig, want onze feest dj neemt zijn eigen dj apparatuur en dj set mee!

  Waarom bij ons een bruiloft DJ en DJ set huren verstandig is

  Het is erg verstandig onze dj te huren voor jouw feest in Heiloo. Hij biedt namelijk een dienstverlening van A tot Z. Zo komt onze feest dj netjes op tijd zijn dj set en apparatuur opbouwen op de betreffende feestlocatie. Zodra het feest is afgelopen, ruimt onze (bruiloft) dj zijn spullen weer netjes op. Wat er aan enige taak voor jou en je gasten overblijft? Genieten, dansen en het knalfeest ten volste ervaren!

  Een nog beter feest in Heiloo met een discovloer of drive in show

  Bij onze licht en geluid verhuur kun je naast een dj en geluid huren, ook terecht voor vele interessante extra’s. Zoals onze hippe led discovloer huren of de sprankelende drive in show! Hiermee wordt elk samenzijn een onvergetelijk knalfeest. Heb jij ook zo’n zin in? Wacht niet langer en kom onze (bruiloft) dj huren!

   Jouw partner voor een knalfeest in Heiloo

  Kortom, bij All Star Entertainment een feest dj te huren staat garant voor een knalfeest in Heiloo. Ook als je alleen een geluidsinstallatie wilt huren. Of kies meteen ook voor onze led dansvloer en/of drive in show. Je bereikt ons via 085-0640614. Geef dan meteen aan onze bruiloft of feest dj door wat jouw wensen zijn voor jouw feest in Heiloo!

  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?