Bel direct
via Whatsapp

Beste Bruiloft DJ Show voor je trouwfeest

Op zoek naar een bruiloft DJ en geluid en licht voor de avond van jullie leven? Hiervoor is bij All Star Entertainment voor elke trouwerij een prachtige Bruiloft DJ Show beschikbaar. Een spetterende lichtshow en schitterend geluid op jullie huwelijksfeest. Zelfs een verlichte dansvloer of sprookjesachtige lage rook tijdens de openingsdans is mogelijk.

Het feest van je leven

Het feest van je leven geef je maar één keer. Daarom laat je het het beste over aan professionals. Trap niet in de de valkuil van een grote DJ company waar je prijzen van pro’s betaalt voor amateur set-ups. Bij de Bruiloft DJ Show van All Star Entertainment krijg je waar je voor betaalt. Dit laten ze je duidelijk van tevoren zien.

De muziek is jullie keus

Jullie favoriete muziek  wordt zeker gespeeld, daarom komt de bruiloft DJ expert graag langs. (of overlegt online of telefonisch) Bovendien wordt er reking gehouden met welke muziek jullie absoluut niet willen horen. Het is ten slotte het feest van jullie met de expertise van de Bruiloft DJ Show van All Star Entertainment.

De DJ op jullie huwelijksfeest is een échte Allround DJ. Hij (of zij) mixt alle stijlen naadloos aan elkaar. Zo’n uniek huwelijksfeest willen jullie toch ook ! Doordat er een uitgebreid netwerk is is er bij ziekte of calamiteiten altijd een professionele inval DJ beschikbaar. Daarover hoeven jullie je in géén geval zorgen te maken. Neem contact op voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek om jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie ontvangen?


  Contactgegevens

  Aanvullende informatie

   

   

   

  Huur bij de bruiloft DJ ook een verlichte dansvloer

  Een mogelijkheid bij een verlichte dansvloer is om bijvoorbeeld de namen van het bruidspaar in te programmeren. Hierdoor is jullie huwelijksfeest nóg unieker. Iedereen ziet dan direct om wie het gaat. Deze dansvloer huur je extra om de sfeer tijdens de bruiloft DJ show nog meer te vergroten. Zo’n verlichte dansvloer roept als het ware: “Hier wordt gedanst !”

  Tip: Wanneer je tijdens het huwelijksfeest kiest voor een verlichte dansvloer, dan is het verstandig om de ruimte niet te licht te maken. Teveel omgevingslicht zorgt ervoor dat de dansvloer minder opvalt. Willen jullie ook zo’n mooie verlichte dansvloer laat je dan door Erwin helemaal voorlichten. Er zijn namelijk diverse types discovloer.

  Wil je bij jullie Bruiloft DJ Show graag bepaalde visuele effecten – geprojecteerd of op grote TV schermen – naast of achter de DJ Booth ? Geef dat aan tijdens het intakegesprek zodat jullie wens werkelijkheid wordt.

  Een verlichte dansvloer is de WoW-factor op jullie bruiloft !

  Een professionele bruiloft DJ die de sfeer aanvoelt

  Dansen op de beste muziek bij de Bruiloft DJ Show

  Voor een professionele bruiloft DJ ben je bij All Star Entertainment aan het juiste adres. Overigens kun je naast een bruiloft DJ ook terecht voor allerlei andere bruiloft benodigdheden om je bruiloft compleet te maken. All Star Entertainment zorgt gegarandeerd voor een bruiloft feest met een professionele uitstraling. De Allround bruiloft DJ zorgt altijd voor een topsfeer.

  Bij eventuele uitval door ziekte of onvoorziene omstandigheden is er altijd een gelijkwaardige DJ uit het grote DJ netwerk, zodat jullie huwelijksfeest niet in het water valt. Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw bruiloft? Op deze pagina vind je handige tips en informatie van onze party planners.

  10 veelgestelde vragen en antwoorden over de bruiloft DJ op een rij:

  Als je een bruiloft DJ bij All Star Entertainment boekt, komt er een ervaren bruiloft DJ draaien met een uitgebreide muziekkennis die het beste past bij de soort muziek die vooraf is afgesproken. De DJ’s draaien al vele jaren door heel Nederland op allerlei soorten feesten.

  Bij All Star Entertainment kun je verschillende bruiloft DJ’s boeken. Zo kun je kiezen uit DJ’s die landelijk bekend zijn, maar het liefst komen ze van All Star Entertainment zelf op jullie bruiloft draaien. Dit doen ze namelijk al jaren met veel succes én met veel plezier.

  Op elke plaats in Nederland kan de DJ geboekt worden. All Star Entertainment heeft een landelijk netwerk van collega-bedrijven waar we mee samenwerken, dus wij kunnen overal in het land een geschikte bruiloft DJ op locatie laten komen.

  Hoe eerder je de bruiloft DJ boekt, hoe beter natuurlijk. Vooral voor populaire dagen is het verstandig om een geruime tijd van te voren contact met ons op te nemen. Daarentegen zijn er voor op doordeweekse dagen juist interessante kortingen mogelijk. Om hiervoor in aanmerking te komen, is het ook verstandig om snel contact op te nemen. Via mail en WhatsApp is tussendoor altijd contact mogelijk en telefonisch zelfs bijna altijd. Een bruiloft wordt doorgaans gaandeweg steeds meer aangepast. Net zolang tot iedereen denkt dat het op die manier moet.

  Een standaard bruiloft feest duurt zo’n 4 à 5 uur, maar onze bruiloft DJ kan bijvoorbeeld ook eerst tijdens de receptie wat lounge-muziek draaien en vervolgens tijdens het feest, een aantal uur verschillende soorten muziek draaien.

  De Bruiloft DJ draait over het algemeen brede muziek die lekker in het gehoor ligt bij iedereen. Bij bruiloften is het gebruikelijk dat er voor iedereen wat wils gedraaid wordt, maar dit kan uiteraard aangepast worden aan de wensen van het bruidspaar. Met het bruidspaar zullen we bespreken welke muziek er zeker wél en welke muziek er absoluut niét gedraaid moet worden.

  Op de avond zelf is het af te raden om iedereen zomaar nummers aan te laten vragen. Dan komt meestal steeds dezelfde persoon om een volgend nummer vragen. Het beste is om de verzoekjes dan ook via de ceremoniemeester te laten lopen. In principe speelt de Bruiloft DJ met de muziek in op de sfeer van het moment en haalt daar het beste uit naar voren. Er kunnen aankondigingen of oproepen gedaan worden door de DJ, maar bij een bruiloft is het niet gebruikelijk dat de DJ het publiek opzweept. Al kan ook dat uiteraard verzorgd worden.

  Een Basis Bruiloft DJ Show staat binnen ongeveer 1 uur. Hoe uitgebreider het wordt, hoe meer tijd er nodig is om op te bouwen. Afbouwen gaat (gelukkig) 3× zo snel.

  De bruiloft DJ kan in principe op iedere locatie, zowel binnen als buiten uit de voeten. De enige voorwaarde is dat de DJ en de apparatuur droog kan staan en niet in de brandende zon hoeft te staan. Daarnaast dienen er voldoende stroompunten aanwezig te zijn. Het liefst bezoeken ze samen met het bruidspaar de locatie om de mogelijkheden te bekijken en om te zien of er eventueel iets ontbreekt. Alle apparatuur is bij ze in huis en anders zorgen zij ervoor dat het er is.

  Door het landelijke netwerk van DJ’s en leveranciers is echt vrijwel alles mogelijk. Een standaard Bruiloft DJ Show kan worden uitgebreid met verschillende onderdelen. Hierbij kun je denken aan een verlichte dansvloer, extra bewegend licht (moving heads), spiegelbollen met licht, lasers en natuurlijk ook nog diverse effecten.

  Extra’s voor bij de Bruiloft DJ Show

  Hierbij kun je denken aan low-fog (voor de openingsdans), sparklers (indoor vuurwerk), streamers en confetti-shooters. Daarnaast wordt er vaak gekozen voor een saxofonist(e) met de DJ of percussionist en violist. Zij kunnen immers eenvoudig inprikken op de DJ apparatuur. Een extra zanger kan ook door ze verzorgd worden, maar dan dient er rekening mee gehouden te worden dat er dan vaak een andere geluidsinstallatie of mixer noodzakelijk is.

  All Star Entertainment kan dit uiteraard allemaal verzorgen. Ze zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 020-6440929 en per e-mail via info@allstarentertainment.nl. Daarnaast kun je via deze website ook via Facebook Messenger en WhatsApp contact opnemen voor het boeken van de bruiloft DJ. Ze helpen je graag!

  Dezelfde contactpersonen voor het bespreken van jullie feest

  Bruiloft DJ Show in een stretchtent

  Vanaf het intake gesprek hebben jullie steeds met dezelfde personen contact. Dat is wel zo makkelijk. hierdoor hoeven jullie de bruiloft DJ en de partyplanner van All Star Entertainment maar één keer uit te leggen hoe jullie het huwelijksfeest precies georganiseerd willen hebben.

  De bruiloft DJ is sowieso flexibel; hij helpt jullie met andere muziekvragen zoals de muziek bij bijvoorbeeld de ceremonie. Een andere mogelijkheid is het maken van een speciale muziek-mix voor de openingsdans.
  Van belang is om goed aan te geven wat voor publiek jullie verwachten. Daarnaast waar de nadruk op moet worden gelegd. Verhalen over uit de hand gelopen kosten van een bruiloft DJ show zijn hier niet aan de orde. Voor ieder trouwfeest is er wel een passende bruiloft disco show samen te stellen. Kijk daarom ook eens op de Facebookpagina om meer foto’s van huwelijksfeesten met DJ te bekijken.

  Met verlichting creëer je snel je eigen sfeer

  Verder kunnen de mannen van All Star Entertainment “toveren met licht”. Bij elk evenement wordt er nauwkeurig een lichtplan opgesteld. Zodoende is duidelijk welke verlichting er komt en waar. Door hierin te schuiven of te combineren is er steeds unieke sfeervolle verlichting op ieder huwelijksfeest. Dat is natuurlijk precies de bedoeling.

  De ene bruiloft is de andere niet en dat voelen ze bijzonder goed aan. Daarom is ook de styling van de feestruimte elke keer anders. Vele tevreden bruidsparen gingen jullie al voor, dit is ook te zien op het Google + profiel van deze huwelijks DJ. Voor bruidsparen is de beste bruiloft DJ degene die er voor zorgt dat het feest gladjes verloopt en er een goede sfeer hangt. Er moet natuurlijk ook gedanst worden, maar een DJ die vaak op huwelijksfeesten draait zou daar wel raad mee moeten weten.

  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?