De beste DJ voor jullie bruiloft

Beste Bruiloft DJ Show voor je trouwfeest

Op zoek naar een bruiloft DJ voor de avond van jullie leven? Bij All Star Entertainment is er voor iedere trouwerij een prachtige Bruiloft DJ show. Een spetterende lichtshow en schitterend schitterend geluid op iedere bruiloft.

Jullie favoriete muziek  wordt zeker gespeeld, daarom overlegt onze bruiloft DJ expert graag met je. De DJ op jullie huwelijksfeest is een échte Allround DJ. Hij (of zij) mixt alle stijlen naadloos aan elkaar. Zo’n uniek huwelijksfeest willen jullie toch ook!

Zo t/m Do Bruiloft DJ Show
€495,-
5 uur DJ
Standaard Geluidsinstallatie
Hazer
Eenvoudige Lichtshow
 
 
Premium Bruiloft DJ Show
€795,-
5 uur DJ
Witte Geluidsinstallatie
Hazer
Uitgebreide Lichtshow
Uplighting
 
5 uur DJ
€1.395,-
5 uur DJ
Geluidsinstallatie
Hazer
Extra Uplichting
6x4 Verlichte Dansvloer
 
Opmaat
Nader te bepalen
Aantal uren DJ te bespreken
Geluidsinstallatie
Hazer
Extra Uplichting
6x4 Verlichte Dansvloer
En nog veel meer

Meer informatie ontvangen?

Een professionele bruiloft DJ die de sfeer aanvoelt

Voor een professionele bruiloft DJ bent je bij All Star Entertainment aan het juiste adres. Naast een bruiloft DJ kun je bij ons terecht voor allerlei andere bruiloft benodigdheden om jouw bruiloft compleet te maken. All Star Entertainment zorgt gegarandeerd voor een bruiloft feest met een professionele uitstraling. De Allround bruiloft DJ zorgt altijd voor een topsfeer.

Bij eventuele uitval door ziekte of onvoorziene omstandigheden is er altijd een gelijkwaardige DJ uit het grote DJ netwerk, zodat jullie huwelijksfeest niet in het water valt. Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw bruiloft? Op deze pagina vind je handige tips en informatie van onze party planners.

Huur bij de bruiloft DJ ook een verlichte dansvloer

Een mogelijkheid bij een verlichte dansvloer is om bijvoorbeeld de namen van het bruidspaar in te programmeren. Dit maakt je huwelijksfeest nóg unieker. Immers iedereen ziet direct om wie het gaat. Daarnaast is deze optie compleet gratis. Deze dansvloer kun je als extra huren om de sfeer tijdens de bruiloft DJ show nog meer te vergroten.

Tip: wanneer je tijdens het huwelijksfeest kiest voor een verlichte dansvloer, dan is het verstandig om de ruimte niet te licht te maken. Teveel tegenlicht zorgt ervoor dat het licht van de dansvloer minder opvalt. Als je interesse hebt in het huren van een verlichte dansvloer laat je dan door Erwin helemaal voorlichten.

Er zijn diverse types discovloer. Door extra visuals, zoals hiernaast te zien in een verlichte dansvloer, in te zetten tijdens het feest, geef je op een simpele manier een beetje persoonlijkheid aan jouw bruiloft. Wil je bij de bruiloft DJ graag bepaalde visuele effecten voor- of achter de DJ tafel? Dan kun je dat aangeven tijdens het intake gesprek en maken wij van jouw wens werkelijkheid.

Er is ook de mogelijkheid om op een videovloer foto’s of filmpjes te laten zien van eerder op de dag of van vroeger. Op die manier is iedereen weer snel up-to-date.

10 veelgestelde vragen en antwoorden over de bruiloft DJ op een rij:

Als je een bruiloft DJ bij All Star Entertainment boekt, komt er een ervaren bruiloft DJ draaien met een uitgebreide muziekkennis die het beste past bij de soort muziek die vooraf is afgesproken. De DJ’s draaien al vele jaren door heel Nederland op allerlei soorten feesten.

Bij All Star Entertainment kun je verschillende bruiloft DJ’s boeken. Zo kun je kiezen uit DJ’s die landelijk bekend zijn, maar het liefst komen wij van All Star Entertainment zelf op jullie bruiloft draaien. Dit doen wij al jaren met veel succes.

Op elke plaats in Nederland kan de DJ geboekt worden. All Star Entertainment heeft een landelijk netwerk van collega-bedrijven waar we mee samenwerken, dus wij kunnen overal in het land een geschikte bruiloft DJ op locatie laten komen.

Hoe eerder je de bruiloft DJ boekt, hoe beter natuurlijk. Vooral voor populaire dagen is het verstandig om een geruime tijd van te voren contact met ons op te nemen. Daarentegen zijn er voor op doordeweekse dagen juist interessante kortingen mogelijk. Om hiervoor in aanmerking te komen, is het ook verstandig om snel contact op te nemen. Via mail en WhatsApp is tussendoor altijd contact mogelijk en telefonisch zelfs bijna altijd. Een bruiloft wordt doorgaans gaandeweg steeds meer aangepast. Net zolang tot iedereen denkt dat het op die manier moet.

Een standaard bruiloft feest duurt zo’n 4 à 5 uur, maar onze bruiloft DJ kan bijvoorbeeld ook eerst tijdens de receptie wat lounge-muziek draaien en vervolgens tijdens het feest, een aantal uur verschillende soorten muziek draaien.

De Bruiloft DJ draait over het algemeen brede muziek die lekker in het gehoor ligt bij iedereen. Bij bruiloften is het gebruikelijk dat er voor iedereen wat wils gedraaid wordt, maar dit kan uiteraard aangepast worden aan de wensen van het bruidspaar. Met het bruidspaar zullen we bespreken welke muziek er zeker wél en welke muziek er absoluut niét gedraaid moet worden. Op de avond zelf is het af te raden om iedereen zomaar nummers aan te laten vragen. Dan komt meestal steeds dezelfde persoon om een volgend nummer vragen. Het beste is om de verzoekjes dan ook via de ceremoniemeester te laten lopen. In principe speelt de Bruiloft DJ met de muziek in op de sfeer van het moment en haalt daar het beste uit naar voren. Er kunnen aankondigingen of oproepen gedaan worden door de DJ, maar bij een bruiloft is het niet gebruikelijk dat de DJ het publiek opzweept. Al kan ook dat uiteraard verzorgd worden.

Een Basis Bruiloft DJ Show staat binnen ongeveer 1 uur. Hoe uitgebreider het wordt, hoe meer tijd we nodig zullen hebben voor het opbouwen.

De bruiloft DJ kan in principe op iedere locatie, zowel binnen als buiten uit de voeten. De enige voorwaarde is dat de DJ en de apparatuur droog kan staan en niet in de brandende zon hoeft te staan. Daarnaast dienen er voldoende stroompunten aanwezig te zijn. Het liefst bezoeken we samen met het bruidspaar de locatie om de mogelijkheden te bekijken en om te zien of er eventueel iets ontbreekt. Alle apparatuur is bij ons in huis en anders zorgen wij ervoor dat het er is. Door ons landelijke netwerk van DJ’s en leveranciers is echt vrijwel alles mogelijk.

Een standaard Bruiloft DJ Show kan worden uitgebreid met verschillende onderdelen. Hierbij kun je denken aan een verlichte dansvloer, extra bewegend licht (moving heads), spiegelbollen met licht, lasers en natuurlijk ook nog diverse effecten. Hierbij kun je denken aan low-fog (voor de openingsdans), sparklers (indoor vuurwerk), streamers en confetti-shooters. Daarnaast wordt er vaak gekozen voor een saxofonist(e) met de DJ of percussionist en violist. Zij kunnen immers eenvoudig inprikken op de DJ apparatuur. Een extra zanger kan ook door ons verzorgd worden, maar dan dient er rekening mee gehouden te worden dat er dan vaak een andere geluidsinstallatie of mixer noodzakelijk is. Ook dit kan All Star Entertainment uiteraard verzorgen.

De bruiloft DJ kun je boeken bij All Star Entertainment. Wij zijn iedere dag bereikbaar via telefoonnummer 085-0640614 en per e-mail via info@allstarentertainment.nl. Telefonisch zijn wij dagelijks te bereiken van 07:00 tot 00:00 uur. Daarnaast kun je via deze website ook via Facebook Messenger en WhatsApp contact opnemen voor het boeken van de bruiloft DJ. Wij helpen je graag!

Dezelfde contactpersonen voor het bespreken van jullie feest

Vanaf het intake gesprek hebben jullie steeds met dezelfde personen contact. Dat is wel zo makkelijk. Zo hoeven jullie de bruiloft DJ en de partyplanner van All Star Entertainment maar één keer uit te leggen hoe jullie het huwelijksfeest precies georganiseerd willen hebben. De bruiloft DJ is sowieso flexibel; hij kan jullie helpen met andere muziekvragen zoals de muziek bij bijvoorbeeld de ceremonie.

Van belang is om goed aan te geven wat voor publiek jullie verwachten. Ook waar de nadruk op moet worden gelegd. Verhalen over uit de hand gelopen kosten van een bruiloft DJ show zijn hier niet aan de orde. Voor ieder trouwfeest is er wel een passende bruiloft disco show samen te stellen. Kijk ook eens op de Facebookpagina om meer foto’s van huwelijksfeesten met DJ te bekijken.

Met verlichting creëer je snel je eigen sfeer

Ook kunnen de mannen van All Star Entertainment “toveren met licht”. Bij ieder evenement wordt er nauwkeurig een lichtplan opgesteld. Zo is duidelijk welke verlichting er komt en waar. Door hierin te schuiven of te combineren is er altijd een unieke sfeervolle verlichting op jullie huwelijksfeest. En dat is natuurlijk precies jullie bedoeling.

De ene bruiloft is de andere niet en dat voelen ze bijzonder goed aan. Daarom is ook de styling van de feestruimte elke keer anders. Vele tevreden bruidsparen gingen jullie al voor, dit is ook te zien op het Google + profiel van deze huwelijks DJ. Voor bruidsparen is de beste bruiloft DJ degene die er voor zorgt dat het feest gladjes verloopt en er een goede sfeer hangt. Natuurlijk moet er ook gedanst worden, maar een DJ die vaak op huwelijksfeesten draait weet daar wel raad mee.