Bruiloft disco

De beste Bruiloft Disco is de DJ Show die samen met jullie de muziek van de avond van je leven bespreekt. Voor elk budget is een prachtige Bruiloft Disco mogelijk. Veel a.s. echtparen hebben daarom gekozen voor de professionele Bruiloft Disco show. Prachtig licht en schitterend geluid van All Star Entertainment. Zo hebben jullie de allermooiste bruiloft met de beste sfeer. De populaire Bruiloft Disco zorgt ervoor dat jullie op de mooiste dag van jullie leven een feest hebben om nooit te vergeten. Voor de allerbelangrijkste dag van jullie leven boek je niet zomaar de buurjongen of de disc jockey van het café op de hoek als DJ voor je bruiloftsfeest.

De muziek is gegarandeerd helemaal top met de beste Bruiloft Disco van All Star Entertainment. Er is geen publiek zo gevarieerd als op een bruiloft. Daarom heeft een échte bruiloft DJ een mega assortiment muziek. Elke leeftijd is meestal aanwezig op een bruiloftsfeest. Van heel jong tot heel erg oud en  iedereen is er maar met één reden: feestvieren op jullie trouwfeest. Samen met het toekomstige bruidspaar – jullie dus – wordt door één van de bruiloft DJ ‘s precies doorgenomen welke muziek jullie wél en welke muziek jullie juist niét willen horen op jullie trouwfeest. Jullie familie en vrienden zijn verrast omdat het feest exact is zoals júllie dat willen met een super show.

bruiloft dj

Meer informatie ontvangen?

De Bruiloft Disco precies zoals jullie dat willen

De huwelijksfeest show bij uitstek wordt helemaal voor jullie op maat samengesteld. Elk detail wordt met jullie  besproken. Jullie krijgen de perfecte muziekmix door de ervaring en vakkennis van de beste bruiloft  DJ. Een extra leuk idee is om de muziek die de bruiloft DJ draait op te nemen. Zo kun  je die op een CD kunt zetten of gewoon op je MP3 speler waardoor jullie die geweldige feestavond keer op keer kunnen herbeleven. Iedere bruiloft disco met bijbehorende bruiloft DJ heeft een professionele en feestelijke uitstraling.

De partyplanners van All Star Entertainment zorgen er door hun ervaring voor dat de uitstraling van een bruiloft show met een kleiner budget niet onder hoeft te doen voor die van het grotere budget. De bruiloft DJ zorgt sowieso voor een topsfeer. Elke bruiloft disco show is uniek en wordt voor jullie helemaal volgens jullie wensen samengesteld. En bij All Star Entertainment krijgen jullie ook nog eens de 100% muziekgarantie. Bij eventuele uitval door ziekte of onvoorziene omstandigheden is er dus altijd gelijkwaardige vervanging. Handige tips voor het plannen van jullie bruiloft staan verder op deze pagina.

Bruiloft DJ Disco Show met sfeervolle verlichting

De Bruiloft Disco die nét even beter is

Hieronder een klein filmpje van een  verlichte dansvloer met daarin geprogrammeerd de namen van een bruidspaar. Dit was een discovloer van 6 x 4 meter met alle kleuren. Het geeft een luxueuze uitstraling. Wanneer jullie kiezen voor zo’n verlichte dansvloer dan wordt aangeraden er verder niet te veel licht bij te doen. Vraag dus naar de mogelijkheden van de verlichte dansvloer voor een uiterst scherpe prijs ! Door extra visuals, zoals hierboven in een verlichte dansvloer, aan je huwelijksfeest toe te voegen, krijg je op een vrij simpele manier een meer persoonlijke uitstraling op je bruiloft. Wanneer jullie visuals op maat willen voor of achter de bruiloft dj, geef dat dan aan in het kennismakingsgesprek, dan komt dat zeker voor elkaar. Ook een mogelijkheid is om op een scherm foto’s of filmpjes te projecteren van eerder op de dag of van vroeger. Op die manier is iedereen weer snel up-to-date.

Persoonlijk contact is heel gewoon

Vanaf het intake gesprek hebben jullie steeds met dezelfde personen contact. Dat is wel zo makkelijk. Zo hoeven jullie de bruiloft DJ en de partyplanner van All Star Entertainment maar één keer uit te leggen hoe jullie het huwelijksfeest precies georganiseerd willen hebben. De bruiloft DJ is sowieso flexibel; hij kan jullie helpen met andere muziekvragen zoals de muziek bij bijvoorbeeld de ceremonie. Van belang is om goed aan te geven wat voor publiek jullie verwachten. Ook waar de nadruk op moet worden gelegd.

Verhalen over uit de hand gelopen kosten van een bruiloft DJ show zijn hier niet aan de orde. Voor elk trouw budget is er wel een bruiloft disco show samen te stellen. Ook kunnen de mannen van All Star Entertainment “toveren met licht”. Bij ieder evenement wordt er nauwkeurig een lichtplan opgesteld. Zo is duidelijk welke verlichting er komt en waar. Door hierin te schuiven of te combineren is er altijd een unieke sfeervolle verlichting op jullie huwelijksfeest. En dat is natuurlijk precies jullie bedoeling.

De ene bruiloft is de andere niet en dat voelen ze bijzonder goed aan. Daarom is ook de styling van de feestruimte elke keer anders. Vele tevreden bruidsparen gingen jullie al voor, dit is ook te zien op het Google + profiel van deze huwelijks DJ. Niet voor niets gekozen tot beste bruiloft DJ van Nederland door de onafhankelijke enquête onder pas getrouwde stellen die net hun huwelijksfeest achter de rug hadden.

Bruiloft DJ Show met bruiloftsaxofonist op een huwelijksfeest

Alles in één keer geregeld bij de Bruiloft Disco

Nadat de feestzaal is gekozen én de bruiloft DJ is het belangrijk dat de aankleding van de zaal waar het huwelijksfeest plaats gaat plaatsvinden helemaal wordt als jullie voor ogen hebben. Bij een modern of industriële ruimte kun je met licht proberen de sfeer naar jullie smaak te passen door verlichting langs de wanden toe te voegen. ” Uplighting ” heet dit in het jargon van licht experts. Deze uplighting kan in iedere gewenste kleur. Soms kan het zelfs mooi zijn om de kleur van de uplighting te laten veranderen. Hiernaast een paar voorbeelden daarvan.

Bij een klassieke of rijk ingerichte ruimte gebruik je de uplighting vooral om datgeen wat er al is te benadrukken. Het grote voordeel van uplighting is dat het indirect licht is (het schijnt dus niet in je ogen) en dat het redelijk eenvoudig te plaatsen is. Het beste vul je de uplighting dan aan met wat bewegend licht in de vorm van moving heads, scanners of laser. Vergeet ook de buitenkant niet. Dat is tenslotte het laatste dat je gasten zien van je feest en zal in hun geheugen gegrift blijven.

bruiloft Disco show op een huwelijksfeest met uplighting

De Bruiloft DJ  Show met andere artiesten

Met alleen de professionele Bruiloft DJ Show en geluid en licht van All Star Entertainment weet je al zeker dat het een spetterend huwelijksfeest zal worden. De Bruiloft DJ Show past simpelweg in ieder trouwthema. Het is aan te raden om meteen eventueel ander entertainment te bespreken met de partyplanner en de bruiloft DJ.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan een muzikant, zoals een bruiloftsaxofonist, die meespeelt met de Bruiloft DJ Show, een bruiloftzanger als Henk Kamphuis of wat voor artiest dan ook. Zo’n bruiloftartiest kan dan over de geluidsinstallatie spelen die er al staat voor de bruiloft DJ. Er hoeft dus niet extra (dubbel) geluid te worden geplaatst; er hoeft alleen van tevoren rekening mee te worden gehouden. Ook de eventuele “stukjes” door vrienden en familieleden kunnen dan worden mee-gepland. Gebruik van voldoende draadloze microfoons is geen enkel probleem.

Mocht er overdag ook een kleine geluidsinstallatie nodig zijn dan nemen de mannen van de Bruiloft DJ Show gewoon een extra presentatieset mee en ze helpen je met het aansluiten daarvan. Zo heb je nergens meer omkijken naar en in ieder geval geen stress op deze dag.

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies