Bel direct
via Whatsapp

Feestzanger Henk Kamphuis

Feestzanger Henk Kamphuis

Deze uit Utrecht afkomstige feestzanger is gerust allround te noemen. En zeer zeker uitstekend geschikt om jullie bruiloft muzikaal te omlijsten. Op de bruiloften waar Henk Kamphuis heeft gezongen was het altijd een top-feest. Deze feestzanger heeft een uitgebreid repertoire in het Nederlands en natuurlijk ook in het Engels. Omdat een echte feestzanger niet zonder een paar Duitstalige nummers kan is Henk Kamphuis van plan om een paar echte schlagers in te studeren. Van luisterliedjes tot meezingers: met feestzanger Henk Kamphuis haal je de allerhoogste kwaliteit voor een vriendelijke prijs in huis. En niet alleen als bruiloftszanger, maar ook gewoon voor de gezellige avond van je verjaardag of het bedrijfsfeest. Henk is natuurlijk ook te boeken compleet met geluidsinstallatie, licht en DJ, samen kunnen ze een avondvullend programma verzorgen. Zo’n programma wordt in overleg met de opdrachtgever samengesteld. Indien gewenst kunnen er nog andere zangers of zangeressen mee komen. Het grote voordeel is dat je meteen een op elkaar ingespeeld team binnen haalt. Daardoor is succes verzekerd. Bij zo’n compleet pakket zit ook een geluidsman, want een goede feestzanger komt niet alleen.

Meer informatie ontvangen?


  Contactgegevens

  Aanvullende informatie


   

   

   

  Een video van feestzanger Henk Kamphuis

  Hieronder zie je een vrolijke video van feestzanger Henk samen met Dorus. Ze zingen een eigen versie van de bekende meezinger “Droomland”. In het repertoire zijn vanzelfsprekend nog veel meezingers opgenomen, niet alleen Nederlandstalige maar ook de knallers uit de jaren ’70 en ’80. Luister via Spotify naar diverse nummers van feestzanger Henk Kamphuis.

  Afgelopen winter is warmbloedige feestzanger Henk Kamphuis het koude Nederland ontvlucht en hield hij zijn stem warm op Bonaire, waar hij regelmatig optrad in de lokale cafeetjes. Inmiddels is hij op deze manier een feestzanger met internationale allure. Na zijn terugkomst besloot Henk het nummer “Kali” van die andere feestzanger Django Wagner als single uit te brengen. “Kali” zong hij al langer op zijn eigen manier en steeds was dat een groot succes. Ook  deze single is échte feestmuziek en een typische meezinger. Hier zie je de video van “Kali”.

  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?