Bel direct
via Whatsapp

Verticale rookmachine huren

Verticale rookmachine huren als special effect

Je kent vast het spectaculaire effect van rookpluimen die recht omhoog of recht naar beneden spuiten. Om dit z.g. CO2 effect te krijgen kun je nu bij All Star Entertainment een verticale rookmachine huren. De verticale rookmachine wordt ook vaak een geyser rookmachine genoemd. Het allermooiste huur je gelijk een set van 2. Zo kun je de verticale rookmachine aan beide kanten naast de DJ of band op het podium zetten. We zorgen ervoor dat het tankje gevuld is met de beste vloeistof. Dat is het gemak van een verticale rookmachine huren bij All Star Entertainment.

Meer informatie ontvangen?


  Contactgegevens

  Aanvullende informatie


   

   

   

  De grote voordelen van een verticale rookmachine boven echte CO2 zijn:

  • Veel voordeliger (set van 2 voor €60,- excl. Btw)
  • inclusief 2x 2.5 liter quick fog vloeistof
  • Geen gesleep met grote dure koolzuur cilinders
  • Eenvoudig op afstand bedienbaar of via DMX
  • Simpel te bedienen door iedereen
  • Verschillende kleuren verlichting mogelijk
  • Geen verstikkingsgevaar
  • Makkelijk te plaatsen
  • Geen extra CO2 in de atmosfeer

  Een nadeel kan zijn dat je niet de ijskoude blast krijgt als bij een echt CO2 effect. Maar misschien wil je dat juist ook niet. De geyser rookmachine is NIET GESCHIKT voor buiten (regen).

  De verticale rookmachine huren met gekleurd licht

  Bij All Star Entertainment is er gekozen voor de American DJ Fog Fury Jett als verticale rookmachine in het verhuur assortiment. Daar is goed over nagedacht; deze machine heeft een modern vernieuwd verwarmingssysteem. Na elke druk op de rookknop wordt gelijk het reservoir opnieuw gevuld. Hierdoor blijft er steeds een voorraadje op temperatuur zodat de machine eigenlijk altijd standby staat. Een ander voordeel is dat het verwarmingselement van deze geyser rookmachine slechts 650 Watt stroom verbruikt. Zo kun je er makkelijk 2 of zelfs 4 op één electriciteitsgroep aansluiten zonder dat gelijk de zekeringen springen. De machine kan ondersteboven, verticaal en ook horizontaal worden gebruikt. Heel belangrijk is dat de juiste vloeistof wordt gebruikt. Bij All Star Entertainment kost 5 liter extra van deze vloeistof (een tank van de rookmachine = 2,5 liter) slechts €17,50 excl. Btw. Het is vloeistof die goed wit is wanneer ze als rook uit de machine komt. Maar nog belangrijker: eentje die snel weer verdwijnt. Het effect van deze verticale rookmachines is dat er rook spuit en niet dat de rook lang blijft hangen. Daar zijn andere rookapparaten voor. Op deze manier ga je toch voor elk feest een verticale rookmachine huren met licht.

  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?