Discobar Dr.Beat

Met discobar Dr.Beat is elke fuif een knalparty !

De ene discobar is de andere niet, dat snapt iedereen. Net zoals de ene fuif heel anders is dan de andere fuif. Discobar Dr.Beat is door hun jarenlange ervaring uitermate geschikt om op alle soorten fuiven de muziek te verzorgen. In Nederland heeft Dr.Beat al een bekende naam als drive-in show. In Vlaanderen wordt een drive-in show een discobar genoemd. Daarom gaat deze drive-in show zich nu als discobar Dr.Beat op de markt in Vlaanderen richten. En dan met name de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Het grote voordeel is dat je zo een professionele disco bar kunt huren met internationale allure. Het is eens niet de gebuur van op de hoek van de straat, geen laptop op de keukentafel en een paar knipperende lampen, maar een échte mobiele discotheek geschikt voor elk evenement. Een goede mobiele disco tovert elke woonkamer, dorpzaal, sporthal, feesttent of fuifzaal om in een echte disco bar of discotheek. De geluidsinstallatie van de Dr.Beat disco show zal op het aantal personen en de zaal worden aangepast, zo ben je er altijd zeker van dat je een mobiele disco met voldoende geluid hebt gekozen. En dan ook nog eens geluid van top kwaliteit zonder dat je pijn in je oren krijgt.

Meer informatie ontvangen?

De DJ’s van discobar Dr.Beat draaien jouw muziek

Omdat het jouw feest is moet er natuurlijk voor gezorgd worden dat de muziek gedraaid wordt die jij in je hoofd had. Samen met de DJ van Dr.Beat komt dat helemaal in orde. Overigens kun je ook zelf een Vlaamse DJ laten draaien als je dat wilt. Wanneer je speciale verzoekjes hebt kan er voor worden gezorgd dat die aanwezig zijn. Bij Dr.Beat zijn ze niet gespecialiseerd in een typische Vlaamse avond. Dat laten ze liever aan de lokale discobar over. Bij discobar Dr.Beat gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer.

Een feestelijke professionele opbouw van de muziek dat is waar Dr.Beat voor staat. En die muziek kan variëren van rock ‘n roll tot disco en 70-ties & 80-ties muziek. Natuurlijk ontbreken ook de hits  van vandaag niet. Één ding weet je zeker: met discobar Dr.Beat gaat je fuif een succes worden en zal iedereen blijven dansen tot in de kleine uurtjes en dat voor een aantrekkelijke prijs.  Neem voor meer informatie over Dr.Beat snel contact op met één van de partyplanners van All Star Entertainment.

8.2 / 10 ( 5 votes )

Iedere ruimte ziet er feestelijk uit bij discobar Dr.Beat

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies