DJ apparatuur huren voor elk evenement

DJ apparatuur

Meer informatie ontvangen?

dj apparatuur huren

DJ apparatuur huren van vinyl tot usb

DJ gear of DJ apparatuur huren doe je het beste bij de DJ apparatuur huren specialist. Bij All Star Entertainment uit Amsterdam helpen ze je graag bij het samenstellen van de DJ set die nodig hebt. Want DJ apparatuur huren is supersimpel met een beetje assistentie. Zet alvast de wensen van de DJ op een rijtje. Zo weet je dan alvast welke DJ mixer, CD spelers of draaitafels je nodig hebt.

Aan de hand van dat lijstje en de overige wensen wordt een DJ set op maat samengesteld. Je moet bij DJ apparatuur huren niet alleen denken aan de gear waar de DJ mee werkt. Meestal is er ook een DJ booth nodig. De meest simpele DJ booth is een podiumdeel van 1 x 2 meter met een rok er omheen. Daarnaast zijn er vele andere DJ booth modellen te huur via All Star Entertainment. Zo is er ook een unieke minimal RVS Booth met een spiegelbol van 50 cm en verlichting. Je merkt het al; met de ideeën van jezelf en de expertise van All Star Entertainment kom je op een makkelijke manier tot een feest met een geweldige uitstraling.

Professionele DJ apparatuur huren

Bij All Star Entertainment kun je alle professionele DJ apparatuur huren. Van de legendarische Technics SL1200 MKII vinyl spelers of de Technics CD spelers tot de Pioneer RMX 1000. Natuurlijk is de staandaard apparatuur van Pioneer ook hier in de verhuur. Verder zal een vinyl freak liever met een Allen & Heath Xone 92 draaien, ook die is te leveren.

dj apparatuur

Voor elk feest de juiste DJ apparatuur huren bij All Star Entertainment

Wees altijd meteen open over het budget dat je tot je beschikking hebt om de DJ apparatuur te huren. Zo kan er naar je budget toe worden gewerkt en krijg je het meeste waar en de beste kwaliteit voor je budget. Naast de afspeel– en mixapparatuur dient er een stevig setje monitorspeakers bij de DJ booth komen te staan.

Wanneer er op de locatie nog geen geluidsinstallatie aanwezig is of een te kleine, dan kun je die hier gewoon bij je DJ apparatuur bij huren. Verder vanzelfsprekend ook licht, laser en effecten. Kortom : een “one stop shop” als het om DJ apparatuur huren gaat.

Natuurlijk kun je bij All Star Entertainment ook de beste Bruiloft DJ boeken of een verlichte dansvloer huren.

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies