DJ Show

Een DJ Show maakt je feest geweldig!

Door te kiezen voor een DJ show wanneer je een feest gaat organiseren kies je voor veelzijdigheid. Door de meest uitgebreide muziekkeuze die er maar is. Één van de DJ’s van de DJ show zal eerst met je bespreken wat voor soort muziek je het liefst gedraaid wilt hebben op je feest. Wanneer er al een volledige muziekinstallatie aanwezig is hoef je alleen maar de DJ’s van de DJ show in te huren. Daarnaast wat licht en effecten, daarna kan het feest direct losbarsten. Als dat niet zo is dan komt de DJ show compleet met geluidsinstallatie, lichtshow en effecten volledig naar jou toe.

Meer informatie ontvangen?

Voor ieder budget een DJ

Je kunt het geheel laten uitvoeren door slechts één allround DJ samen met een geluidsman. Maar ook door meerdere DJ’s elk met een eigen specialiteit. Je zult begrijpen dat je door gebruik te maken van maar één DJ minder geld kwijt bent voor de DJ show dan met meerdere DJ’s. Tenzij je kiest voor een héle bekende DJ natuurlijk; ook die kun je meteen hier boeken.

Voor ieder feestje een geschikte DJ

Wanneer je zelf nog niet zeker weet hoe jouw feest zal gaan verlopen is de allerbeste keus een DJ show. Dan kun je zelf aangeven hoe je het precies wilt hebben. De ervaren DJ’s van de DJ Show weten exact welke muziek bij de sfeer die jij wilt past, bijvoorbeeld voor een Disco Party themafeest. Zelfs als je feest al is begonnen kan er nog van alles worden aangepast. Dat is nou het grote voordeel van het werken met DJ’s op je feest ! Altijd aanpasbaar, op elk moment en een repertoir waar geen enkele Top 40 band tegenop kan. De opbouw kan van lounge naar deep house en dan naar disco of Latin. Dat bepaal je helemaal zelf op je feest.

BEKIJK ENKELE MOGELIJKHEDEN

Een mobiele discotheek of club voor een schitterend feest.

Een mobiele discotheek of club voor een schitterend feest.

Een mobiele discotheek of club voor een schitterend feest.

Een mobiele discotheek of club voor een schitterend feest.

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies