Bel direct
via Whatsapp

Drive-In DJ

Een Drive-In DJ is snel inzetbaar

Wanneer bij een Bar Dancing of bij een Café de vaste huis DJ plotseling ziek is geworden, dan is een Drive-in DJ de ideale oplossing.Maar natuurlijk ook voor een buurtfeest of verjaardag. De perfecte Drive-In DJ boek je makkelijk en snel bij All Star Entertainment. Vroeger moesten Drive-In DJ’s met grote hoeveelheden Vinyl of CD’s op pad en dan was het nog maar afwachten of er precies de goede muziek was meegenomen. Tegenwoordig is het leven voor een DJ een stuk makkelijker. DJ’s van All Star Entertainment nemen een grote database (Harde Schijf) met muziek mee. Omgerekend zou dat een paar grote vrachtwagens met aanhanger vol met CD’s zijn. Eigenlijk zijn ze ook altijd Allround DJ’s.
De enorme CD collectie van onze DJ’s.

Meer informatie ontvangen?


  Contactgegevens

  Aanvullende informatie


   

   

   

  De Drive-In DJ compleet met geluidsinstallatie

  Om het helemáál gemakkelijk te maken kun je het beste meteen met het boeken van de DJ een geluidsinstallatie of DJ-Set er bij huren. Als je het nog mooier wilt denk dan eens aan een Drive-In Show, dan heb je alles in één keer compleet; een Drive-in DJ met geluid, licht en effecten. Wanneer je nog vragen hebt of advies wilt, neem dan snel contact op of laat je terug bellen door één van De Partyplanners van All Star Entertainment daar zijn ze voor tenslotte !

  EEN DRIVE-IN DJ IS DE BESTE KEUS VOOR ELK FEEST !

  Dat is zo omdat een Drive-In DJ snel kan opbouwen en daarna nog sneller kan afbouwen. Het is niet zoals bij een band dat er uren nodig zijn om het geluid goed af te stemmen. Vanzelfsprekend gaat dit het beste met professionele apparatuur. De apparatuur waar een DJ graag mee draait is allemaal voor handen bij All Star Entertainment.

   
   
   
  5.5 / 10 ( 2 votes )
  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?