Feestje zonder geluidsoverlast? Tijd voor de Silent Disco!

Laat iedereen genieten dankzij de Silent Disco

Heb je wel eens gehoord van een Silent Disco? Ideaal als je wel wilt genieten van muziek op een feestje, maar niet te maken wilt krijgen met klachten van omwonenden. Of als je wél de kinderen wilt laten dansen, maar dan zonder dat opa en oma na een uurtje al weer opstappen vanwege de harde muziek. Bij All Star Entertainment zijn er verschillende mogelijkheden om te genieten van een Silent Disco. Wil je een compleet pakket, inclusief Silent DJ? En wat dacht je van speciale verlichting of andere effecten? Of ga je voor onze doe-het-zelf Silent Disco? Lees in dit blog wat All Star Entertainment jullie allemaal kan bieden.

Wat is een Silent Disco?

Wat is een Silent Disco? Een disco zonder muziek? Ja, aan de ene kant wel, maar aan de andere kant niet… snap je? Nee? Oké, dan gaan we er nog even dieper op in. Als je muziek wilt horen in een Silent Disco, zet je een draadloze koptelefoon op. Zo hebben andere mensen (in een andere ruimte, bijvoorbeeld, of in de buurt) geen last van jullie muziek. Loop je echter onverwachts binnen op zo’n feestje? Dan denk je misschien: ‘Waar is de muziek’? En vandaar dus de term Silent Disco. Deze techniek is in 2002 in Nederland bedacht en sindsdien heel snel wereldwijd populair geworden. Tegenwoordig kun je zelfs meerdere DJ’s op hetzelfde feest beluisteren door te switchen tussen verschillende frequenties.

Silent Disco: de stille disco met silent dj voor je feest

Een volledig verzorgde Silent Disco

Het organiseren van een feest kan best ingewikkeld zijn. Wie nodig je uit, voor hoe lang, waar… Oh ja en dan het entertainment nog. Ideaal toch, als je dat aan een professional kunt overlaten? Wij willen graag een volledig verzorgde Silent Disco organiseren. Dan bouwen wij alles voor je op en sluiten het systeem aan. Jij hoeft alleen maar aan te geven wanneer je welke muziek wilt en wij regelen de rest. Wil je dat we de ruimte er extra feestelijk uit laten zien? Vraag ons dan naar de mogelijkheden op het gebied van licht, speciale effecten en versiering.

De doe-het-zelf Silent Disco

Wil je thuis een feestje bouwen? Wel met muziek maar zonder Silent DJ? Misschien is de doe-het-zelf Silent Disco dan wel iets voor jou. Met deze service ontvang je het gewenste aantal headphones en de overige apparatuur per post thuis. Vervolgens sluit je er een speellijst op aan en feesten maar! Kijk snel op de website voor onze prijzen. Je kunt bij ons minimaal 10 headphones plus de benodigde zender bestellen.

Geschikt voor elk feest

Lijkt het jou wel wat, zo’n Silent Disco? Wil je misschien een kinderfeestje extra leuk maken? Of een bepaald gedeelte van je bruiloft reserveren voor muziek, terwijl er in een andere ruimte rustig kan worden gegeten? Misschien is de Silent Disco dan wel ideaal voor jouw feestje! Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Lees dan snel verder of bel direct naar 085-0640614. Of je nu wilt feesten in de Amsterdamse grachten of thuis je verjaardag wilt vieren, een Silent Disco is altijd een leuke toevoeging!