Bel direct
via Whatsapp

Foute Disco Show

Zin in een fout feest?

Heb jij ook zo’n zin in een heerlijk fout feest? Lekker los gaan op DJ Paul Elstak en Y.M.C.A.? Schakel dan All Star Entertainment in! De Foute Disco Show verzorgt graag jouw Topfeest met de beste ‘foute’ nummers uit de jaren ‘70, ‘80 en ‘90!

Denk aan het nadoen van John Travolta op een disco dansvloer! Of wat dacht je van die onvergetelijke nummers uit de tijd waarin we allemaal beenwarmers en pofmouwen droegen? En wie kan er nog hakken? Kortom, schakel de Foute Disco Show in als je zin hebt in een spetterend fout disco feest!

Meer informatie ontvangen?


  Contactgegevens

  Aanvullende informatie


   

   

   

  Ontdek wat een fout disco feest precies is

  De term ‘fout’ is al een beetje fout. Want het mooie is juist: vrijwel iedereen is dól op een bepaalde soort ‘foute’ muziek! Wat zijn jouw ‘guilty pleasures’? Keihard meezingen met Mariah Carey? Nog steeds de danspasjes van de Spice Girls uit je hoofd kennen? Schaamteloos genieten op die disco-klassiekers waarop je ouders in hun tijd nachtenlang gedanst hebben? Op een fout feest mag het allemaal. Dit maakt een fout feest ideaal voor iedereen. Ongeacht leeftijd, geslacht, status of muzikale voorkeur. Met de Foute Disco Show is het altijd feest!

  Ervaar de Foute Disco Show volop

  Als je de Foute Disco Show inschakelt voor een fout feest hoef je niet alleen te luisteren naar deze muziek. Zoals bij het ‘Foute uur’ op Q-music en ‘Die verrückte halbe Stunde’ op Radio 538. Bij de Foute Disco Show mag je je echt helemaal laten gaan. Op zo’n Feest  wordt alle ‘Foute Muziek’ non-stop gedraaid. Juist omdat vrijwel iedereen deze muziek leuk vindt. De Foute Disco Show is bijzonder geschikt voor een bedrijfsfeest. Daarnaast voor een vrijgezellenfeest, een buurtfeest of een knallend verjaardagsfeest. Maak het foute feest nóg leuker. Laat het feest aankleden door een ‘winkeltje’ vol met de foutste kleding, pruiken en accessoires. Door de samenwerking met een groot kledingverhuurbedrijf kan iedereen er op het foute feest nóg fouter bijlopen. Voor kleinere gezelschappen kunnen de leukste foute disco outfits zelfs vooraf al geregeld worden!

  Boek de Foute Disco Show voor een onvergetelijk fout feest

  Beginnen jouw voetjes ook al te trappelen bij het lezen van de tekst over de Foute Disco Show? Geef dan de organisatie van je foute feest voor jou en je gasten volledig uit handen. Geen te druk feest vol radioluisteraars. Nee, jij organiseert zélf een fout knalfeest, puur met je eigen vrienden, collega’s of familie! Maak snel een afspraak met All Star Entertainment door te bellen naar 085-0640614. Zij verzorgen graag een fout feest om nooit te vergeten.  Daar zal nog heel lang over nagepraat zal worden! Kijk ook eens op de Facebookpagina van de Partyplanners.

  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?