Home

[rev_slider slidertitle=”Home” alias=”slider-1″]

Feest of bruiloft organiseren zoals jij dat wilt

All Star Entertainment komt graag bij je langs om persoonlijk je wensen door te nemen zodat joúw bruiloft of feest precies zo wordt als jíj wilt. Door een feest te organiseren met het juiste entertainment zul je een goede indruk maken.

Van een DJ huren, zoals een bruiloft DJ of een DJ voor een bedrijfsfeest tot een Bar Mitzwah of enkel een DJ set huren, All Star Entertainment uit Amsterdam staat altijd voor je klaar.

Het makkelijkst is het om je budget door te geven en wat je in ieder geval wilt dat er komt. Zo hoef je niet overal te zoeken en betaal je altijd de beste prijs. Er zal dan naar je budget toe worden gewerkt, dan weet je zeker dat het maximale uit je budget wordt gehaald. Voor een stressvrije organisatie van jouw bruiloft, feest of evenement en voor het perfecte entertainment nemen de partyplanners je alle zorgen uit handen.

Vele tevreden opdrachtgevers uit binnen- en buitenland gingen je voor. Door gelijk een professional in te schakelen denken ze vanaf het begin van jouw evenement met je mee; dat is wel zo makkelijk natuurlijk. Een feest organiseren was nog nooit zo eenvoudig.

Maak kennis met de beste bruiloft DJ’s en artiesten van Nederland.

Klik hier voor meer info.

Een themafeest is duidelijkheid voor iedereen of het nu om een kinderfeestje gaat of om volwassenen.

Klik hier voor meer info.

DJ (Disc Jockey) gezocht ? Hier kun je ’n DJ huren!

Klik hier voor meer info.

Het beginpunt voor verhuur van geluid en licht, effecten en DJ set.

Klik hier voor meer info.

Een feest organiseren op élke locatie!

Ga je luidsprekers huren of misschien een megafoon of een omroepinstallatie voor een clinic of ander sport event in de buitenlucht of een kerstmarkt in de stad. Presentatie bij de onthulling van de buste van Ramses Shaffy in De Stadsschouwburg of voice-over bij een mode show in The College Hotel of een tijdelijke professionele geluidsman. Het vakkundige Entertainment van All Star Entertainment is enorm veelzijdig. Voor de organisatie van jouw feest verzorgen De Partyplanners voor jou ook een podiumwagen, indien nodig.

Wij nemen de volledige organisatie uit handen

Een kinderfeest waar de DJ de vetste kids hits draait? Doen ze. Een clown, Soulzanger, Salsa DJ of goochelaar of ander vermaak zoals een reptielenman? Echt niets is ze te veel. Een feest organiseren waarbij de hapjes, drankjes en/of cocktails voor je worden geregeld ? Als jij het wilt wordt alles uit handen genomen. Vanuit de Airstream Koffiebar / Cocktaillounge kunnen met gemak enkele honderden gasten worden verzorgd. En dat doen de mannen van All Star Entertainment met plezier. Voor joú.

Reviews van klanten

[brb_collection id=”2180″]

Chat openen
Hoi,

Kunnen we je helpen?