Kerst DJ Santa

Met kerst DJ Santa ! is het geen Stille Nacht

Samen met je collega’s op kantoor – de z.g. office christmas party of kantoor kerst party – vieren loopt vaak uit op een fiasco. Met een kerstmis DJ als DJ Santa ! op de kerstborrel op kantoor hangt er ineens een heel ander sfeertje. De kerst DJ draait “Last Christmas van Wham!” en de grootse kersthit allertijden “All I want for Christmas van Mariah Carey” ( wie kent deze mega kerst-toppers nou niet ), maar ook de laatste kerstmuziek en dansbare remixen van kersthits van toen. Lekker gezellig meezingen met die ouderwetse kerstmuziek met je collega’s. Zelfs een beetje afwisseling met “gewone” hits is voor de olijke dikke kerstborrel DJ Santa ! geen probleem.

Als de kerstborrel met je collega’s maar een een feest wordt. Laat het dit jaar eens niet over aan de I-pod van die saaie collega die alleen maar van oubollige kerstmuziek houdt, maar laat de kerst DJ het heft in handen nemen op de kantoor kerstborrel dan weet je zeker dat de office christmas party dit jaar een echt feest wordt. Overigens kun je de feestelijke DJ huren als kerstman of in een “normale” feestelijke outfit. De ene keer is hij een “gewone” christmas DJ, de andere keer is hij verkleed als kerstman en gaat hij door het leven als kerst DJ Santa !

Kerst DJ Santa is de beste DJ voor een gezellige kerstborrel

Kerst DJ Santa aan het werk

Meer informatie ontvangen?

Kerst DJ Santa ! komt compleet met geluid

Wat een feest was het deze kerstborrel……

Een geluidsinstallatie met voldoende vermogen hoort er voor kerst DJ Santa ! natuurlijk bij. Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Er wordt standaard een draadloze microfoon meegenomen door deze ilustere DJ zodat wanneer er een toespraak wordt gehouden iedereen die aanwezig is op de office kerstborrel deze ook kan verstaan. Een beetje licht hoort er vanzelfsprekend ook bij om dat saaie kantoor of de bedrijfskantine net even dat andere sfeertje te geven. Laat dat maar aan kerst DJ Santa ! over. Je zou zelfs nog een verlichte dansvloer mee kunnen laten komen. Dan haal je met de kerst DJ voor bedrijfsfeesten bij uitstek ook nog eens de WOW-factor in huis.

Hier vind je nog wat tips voor de organisatie van je kerstborrel.

Kan kerst DJ Santa nóg leuker ?

Eventueel delen zijn helpers de kerstpakketten uit zodat niemand naar huis gaat met lege handen. Nog leuker is het om een komische goochelaar uit te nodigen. Met een hilarische superspannende Bingo Show waarbij aan het eind…….. ?????? Het is een fantastische manier om de kerstpakketten aan het personeel uit te delen. En als er andere wensen zijn laat het de partyplanners van All Star Entertainment weten dan wordt het gewoon voor je geregeld. De beste kerst DJ voor je kerstborrel met een superleuke komische goochelaar…… Daardoor gaat eindelijk iedereen met een glimlach op z’n gezicht naar huis na afloop van de kerstborrel.

Een superspannende Bingo….

Op het Museumplein in Amsterdam

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies