Kies voor een DJ én live muziek

Beste Bruiloft DJ show voor je trouwfeest

Ontdek al onze mogelijkheden

Wil je niet hoeven kiezen tussen een dj en live muziek? Maar wordt het iets te prijzig om zowel een dj als een complete band in te huren? Plan voor jullie evenement, bruiloft of personeelsfeest dan onze dj met live saxofoon in! Zo geniet je van je favoriete nummers in een extra feestelijk jasje! Lees hier meer over wat te doen als je niet wilt kiezen tussen een dj en live muziek.

Maak kennis met DJ SAX

Een dj kan precies die nummers draaien die jij wenst. Een live artiest kan jouw evenement, feest of jullie bruiloft net even extra feestelijk en specialer maken. Is er geen gulden middenweg, vraag je je af? Bij All Star Entertainment gelukkig wel! Bij ons kun je namelijk DJ SAX huren. Een DJ die samenwerkt met een live saxofonist. Deze twee top entertainers kunnen alle stijlen muziek voor jou spelen. Denk aan relaxte lounge deuntjes, altijd werkende dance classics en kekke jazzy tunes. De dj neemt tijdens jouw feest het voortouw en zal de hele avond precies die nummers draaien waarmee hij iedereen de dansvloer op krijgt. De saxofonist speelt een paar uur lang korte setjes mee met de dj. Deze verrassende maar sterke combinatie zorgt voor een compleet en onvergetelijk geheel.

Wanneer kiezen voor live muziek en wanneer voor een dj?

Kies jij liever toch voor één van beide, maar weet je niet precies welke artiest nu het beste tot zijn of haar recht op jouw feest of evenement? Een dj of een live entertainer? Bespreek dan met ons jouw wensen. Wat is de reden van jouw evenement? Is het een jubileum, een bruiloft of een personeelsfeest? En wie nodig je zoal uit? Hoe oud zijn deze gasten? Verwacht je dat ze willen dansen? Of kies je liever voor rustige achtergrondmuziek? Als we vast hebben gelegd wat voor een feest, bruiloft of partijtje jij wenst, bieden wij een passende selectie aan artiesten voor je aan. Dit kan een bescheiden lounge dj of soulzanger zijn, maar ook een knallende artiest zoals onze Oewehoeren, het Jordanese duo of een heuse paaldanseres. Waar kies jij voor? Wij hebben voor elk samenzijn de juiste artiest of dj!

Bespreek met ons jouw wensen

Ben je gecharmeerd van onze DJ SAX? Heb jij interesse in ons aanbod van dj’s? Of ben je benieuwd naar welke live artiesten wij zoal aanbieden? Neem contact met ons op om jouw wensen aan ons door te geven. Naar aanleiding daarvan tonen wij jou een uiterst interessante selectie aan entertainers voor jouw feest! Bel 085-0640614 en geef aan ons door of jij op zoek bent naar een dj of een live artiest!