Megafoon huren

Een megafoon huren voor betere verstaanbaarheid

Er zijn diverse situaties waarbij je goed verstaanbaar moet zijn. Vooral ook de handelbaarheid is belangrijk bij een aantal. In dergelijke situaties ga je een megafoon huren. Als leraar van een basisschool tijdens een schoolreisje of op een sportdag. Een megafoon huren is de oplossing om er voor te zorgen dat iedereen je verstaat. Hierdoor heb je meer overwicht en wordt er beter naar je geluisterd. Het is niet voor niks dat politici en vakbondsmensen altijd een megafoon huren wanneer ze meelopen in een demonstratie.

Vroeger had elke stadsomroeper zijn onversterkte toeter. Tegenwoordig werkt zo’n megafoon op batterijen en is het geluid instelbaar en vele decibellen luider. Het is een super mobiele geluidsinstallatie speciaal voor spraak. De modernste megafoons kunnen zelfs nog veel meer. Voor €17,50 voor de eerste dag (2de dag 1/2 prijs) kun je een volledige megafoon set huren inclusief 2 batterypacks – opgeladen en wel – en mini-jack kabel (op verzoek). Zo hoef je zelf niet voor batterijen voor de megafoon te zorgen. Lekker simpel en gemakkelijk !

Hij was goed te verstaan. . . . .

Meer informatie ontvangen?

Professionele megafoon huren

Bij All Star Entertainment huur je professionele megafoons. De megafoon die je hier huurt is maar liefst 65 Watt. Door het hoge vermogen en de hoornvorm draagt het geluid van de megafoons die hier in de verhuur zijn extra ver. Het geluid is echt over honderden meters nog te verstaan. Standaard zit er een attentie signaal op. De megafoon heeft zelfs een opname functie. Zodoende hoef je wanneer er vaak dezelfde tekst moet worden afgespeeld je deze maar één keer in te spreken. De tekst kun je daarna via de megafoon laten afspelen. Neem snel contact op en laat je vrijblijvend voorlichten of het nu beter is om een megafoon te huren of misschien toch een presentatieset of zelfs een volledige PA installatie.

Een megafoon: de kleinste PA geluidsinstallatie

Een megafoon huren als mediaspeler

De moderne megafoon wordt standaard geleverd met 2 opgeladen batterypacks en 2 laadkabels. Voor het geval je toch nog meer power nodig hebt. kun je ze tussendoor opladen. Zodoende hoef je je over de batterijen geen zorgen te maken en kun je urenlang je geluid versterkt laten horen.

Naast de eerder genoemde opname functie is de megafoon geschikt als afspeel apparaat van MP3 vanaf een SD kaartje of vanaf een USB stickje. Ook is er een aux aansluiting – een z.g. mini-jack aansluiting – om een MP3 speler, telefoon of laptop o.i.d. op aan te sluiten. Een mini-jack kabel van 2 meter leveren we op verzoek mee. Op deze manier is de megafoon geschikt om bijvoorbeeld bij een begrafenis een aantal muziekstukken af te spelen. Geluid versterken op een eenvoudige manier zonder rompslomp van kabels doe je door bij All Star Entertainment een megafoon te huren. Voor een feestje huur je het beste allround DJ Gutxi ! .

9.7 / 10 ( 108 votes )

Niet alleen voor spraak…..

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies