Paaldanseres Simone

Paaldanseres Simone: op en top erotisch paaldansen

Door een sexy paaldanseres als Simone te laten paaldansen op je feest ben je er zeker van dat je gasten aandachtig naar het optreden staan te kijken. Dat staat als een paal boven water. Paaldanseres Simone danst op en neer en round en round; zij windt je gasten met haar zwoele dansbewegingen om haar vinger. Iedereen denkt altijd dat paaldanseres zijn eenvoudig is, maar het tegendeel is juist waar. Als paalddanseres moet je veel trainen om deze lichamelijk zware manier van dansen vol te kunnen houden. Bijkomend voordeel voor de kijker is dat een paaldanseres er meestal goed gespierd uitziet. Het is dan ook een genot om naar zo’n paaldanseres te kijken. Dat is natuurlijk ook de bedoeling, want je wilt dat jouw gasten het zo goed mogelijk naar hun zin hebben. Simone staat bekend om haar acrobatische toeren aan de  paal en iedereen staat dan ook altijd met open mond te kijken hoe zij haar kunsten vertoond. Niet alleen op een vrijgezellenfeest staat paaldanseres Simone haar mannetje, maar ook op een bedrijfsfeest of als speciale act tijdens een disco show is haar optreden een welkome afwisseling. Je gasten kunnen even uitblazen en ondertussen genieten van de erotisch getinte paaldans show van Simone. Juist omdat een act met een paaldanseres niet al te lang kan duren vanwege het feit dat het te inspannend is is het de ideale korte dans-act. Het best laat je paaldanseres Simone 2 X 10 minuten helemaal los gaan aan de paal. Zo verveelt het niet en houdt Simone steeds de aandacht vast en haar krachten worden zo goed verdeeld. Overleg tijdens het boeken goed over wat voor type paal er kan worden  geplaatst. Zo is het bij een betonnen plafond mogelijk om de paal tussen de vloer en het plafond te klemmen.

‘n paaldanseres en haar paal

Paaldanseres huren voor feest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paaldanseres Simone doet alle standjes op haar paal en je mag nog meedoen ook !

Meer informatie ontvangen?

Bij paaldanseres Simone mag je ook meedoen

Voor Simone is dat geen enkel probleem, die brengt je zo de fijne kneepjes bij van het paaldans vak. Dan kun je zelf ook eens ervaren hoe moeilijk en zwaar het vak van paaldanseres is. En voor degene met talent wordt het extra leuk, want die mag samen met Simone deel uitmaken van de paaldans show van de avond. Boek daarom snel door op de contact knop te klikken; dan weet je zeker dat je een top paaldanseres voor je feest hebt. En een geweldig feest dat weer nét even anders is dan anders. Want zeg nou zelf: met een paaldanseres is jouw feest toch veel leuker dan de Oudhollandse verjaardag rond de salontafel.

MET DEZE PAALDANSERES IS ER MEER MOGELIJK

Paaldanseres Simone kan ook haar vriendin(nen) meenemen, dan dansen ze samen. Zo heb je een paaldanseres nog nooit bezig  gezien. Of ze is gebodypaint in UV actieve verf voor op je Neon Party. Een super effect om in het donker een paaldanseres te zien oplichten; sexier kan bijna niet. Vraag daarom snel meer informatie aan door op de contact knop te klikken. Bij All Star Entertainment helpen ze je graag met de voorbereiding van je feest. Simone heeft zeker geen paal ingeslikt. In tegendeel; zij beweegt als een ware acrobaat om haar paal. En je zult meemaken dat de ene paaldanseres de andere paaldanseres niet is, want als je net zo vaak optreed als Simone dan weet je heel goed hoe je je publiek moet bespelen. Ook voor bedrijfsfeesten is een paaldanseres geschikt. Er kan zelfs een mini-workshop paaldansen worden gegeven.

9.7 / 10 ( 98 votes )

Paaldansen verveelt niet snel

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies