Bel direct
via Whatsapp

Randy Bjorn Lo Kioeng Shioe aka Randy Bjorn Grootfaam

Randy Bjorn Lo Kioeng Shioe aka Randy Bjorn Grootfaam

Goed dat je onderzoek doet naar deze man. Op maandag 14 november 2016 zal/is aangifte tegen hem gedaan voor verduistering. Op 4 november 2016 heeft Randy Bjorn Lo Kioeng Shioe aka Randy Bjorn Grootfaam een DJ set bij ons gehuurd. Bestaande uit 2 Pioneer CDJ 2000 Nexus CD spelers en een Pioneer DJM 900 Nexus Mixer. De DJ apparatuur heeft een nieuwwaarde van €7000,-.
De afspraak was dat we die op het adres waar hij was ingeschreven op zondag 6 november om 17.00 uur weer op zouden halen. Randy Lo Kioeng Shioe aka Randy Bjorn Grootfaam was er niet en de DJ set ook niet. Eigenlijk is het niet zo slim, want de huur loopt door. Of dat nu echt de moeite waard is voor een DJ set die niet meer helemaal nieuw is?

We hebben steeds geprobeerd om Randy Bjorn Lo Kioeng Shioe aka Randy Bjorn Grootfaam geboren op 9 mei 1987 in Paramaribo te Suriname te bereiken. Via telefoon, sms, e-mail, gewone post en aangetekende post. Zelfs via een Facebook message, een melding via werkster.nl waarop zijn moeder te vinden is en een brief naar haar. We hebben het adres van haar weten te achterhalen. Op geen enkele manier hebben we een reactie gekregen.

Waarom zijn gegevens openbaar?

Op 11 november 2016 hebben we besloten om zijn naam en gegevens openbaar te maken en te houden. In de hoop dat Randy Bjorn Lo-Kioeng-Shioe aka Randy Bjorn Grootfaam misschien tot inkeer zal komen. En dat hij de apparatuur terug zal bezorgen of de waarde daarvan zal vergoeden. Natuurlijk mag ook een ander persoon dit voor hem doen en zal deze pagina per direct worden verwijderd. Zolang Randy Bjorn Lo Kioeng Shioe aka Randy Bjorn Grootfaam daar niet aan heeft voldaan zal zijn info op deze pagina blijven staan als waarschuwing wat voor persoon hij werkelijk is. Hij was niet dronken of onder invloed toen hij de apparatuur huurde. Hij heeft met zijn volle verstand besloten de apparatuur NIET TERUG TE GEVEN. Hij heeft het bedrag gepind en we stonden ernaast toen de factuur in zijn e-mail terecht kwam. De politie doet helemaal niets en zegt zelfs: “ga maar met een paar sterke jongens…..”.  Aangifte doen voor diefstal is ook niet de oplossing. Wanneer je dat doet moet je dat bewijzen. Dit hebben we eerder meegemaakt. Plotseling was er toen een huisbaas in de woning geweest die wellicht de DJ apparatuur had meegenomen. Ja; HaHaHa zou je denken, maar de rechter(s) gingen hierin mee. De verdachte werd niet veroordeeld. Het gaat hier om verduistering.
Er is een verschil tussen diefstal, verduistering en oplichting. In hun boosheid halen mensen dit vaak door elkaar.

Wat is verduistering en het verschil met diefstal?

Verduistering (misdrijf)

Verduistering is het zich opzettelijk wederrechtelijk toe-eigenen van een goed dat aan een ander toebehoort welk goed men anders dan als gevolg van een misdrijf onder zich heeft. Het is in Nederland strafbaar gesteld in het Wetboek van Strafrecht, art. 321-325[1] en het Wetboek van Strafrecht BES, art. 334-338[2] en er staat een maximumstraf op van drie jaar of een geldboete van de vijfde categorie.

Verschil met diefstal

Verduistering lijkt op diefstal. Het kenmerkende verschil is dat er geen sprake is van het wegnemen van een goed: de verduisteraar heeft het al rechtmatig onder zich. De verduisteraar kan het goed bijvoorbeeld geleend of gehuurd hebben van de eigenaar of om andere, rechtmatige redenen onder zich hebben.
Een voorbeeld van verduistering is het van het lenen van een boek uit de bibliotheek, en waarbij de lener besluit op een gegeven moment het boek nooit meer terug te brengen en het voor zichzelf te houden.

Randy Bjorn Lo Kioeng Shioe aka Randy Bjorn Grootfaam is DJ/producer

Hij heeft een DJ set verduisterd met opvallende platters met daarop Pioneer Pro DJ. Stuur een bericht naar ons als je meer weet over Randy Bjorn Lo-Kioeng-Shioe geboren op 9 / 05 / 1987 te Paramaribo Suriname. Hij is DJ en producer en heeft ook een videoclip op Youtube. Randy Bjorn Lo Kioeng Shioe aka Randy Bjorn Grootfaam of RBG. Misschien is het een goed idee om de dure auto weg te doen en de schade te vergoeden!