DJ set huren

DJ set huren met gemak

Een professionele DJ set huren voor je knalfeest? Bij All Star Entertainment helpen ze je graag met de juiste DJ apparatuur. Een Pioneer CDJ set is de meest gekozen DJ Gear.
Voor Amsterdam en omgeving is er de bezorg- en aansluitservice. Vergeet niet om een krachtige monitor, een tafel of booth op werkhoogte bij je DJ set te huren. Een passende geluidsset bestel je er eenvoudig bij, zo regel je alles makkelijk en snel.

Meer informatie ontvangen?

  Contactgegevens

  Aanvullende informatie

  DJ set huren met de beste service en DJ Gear

  De juiste DJ set huren is eenvoudig met een beetje hulp van de Partyplanners van All Star Entertainment, want zij weten precies welke DJ Gear met boxen je moet huren voor je feest. In de regio Amsterdam hebben ze de voordeligste professionele Pioneer CDJ set inclusief bezorging. Ingewikkeld hoeft zo’n DJ set zeker niet altijd  te zijn. Doordat DJ gear huren hier gebeurt met net dat beetje extra service heb je gegarandeerd een reauze feest. Als je je telefoonnummer achterlaat via het contactformulier wordt je snel teruggebeld.
  Professionele DJ’s vragen tegenwoordig om een DJ set bestaande uit 2x een Pioneer CDJ 2000 Nexus CD speler in combinatie met de Pioneer DJM 900 Nexus Mixer. Dit is bij All Star Entertainment de standaard DJ set in het verhuur assortiment. De voorganger van deze DJ apparatuur; de Pioneer CDJ 20000 met DJM 800 is tegenwoordig het instapmodel. Daardoor kun je ook een goedkope dj set huren in Amsterdam. De bezorging en aansluiting in de regio Amsterdam van de DJ set is een service die toegevoegd kan worden! Zo ben je er als organisator zeker van dat de installatie werkt vóórdat de DJ arriveert. Je hebt er geen omkijken naar, het geluid klinkt goed en de mediaspeler is voorzien van de laatste software update.
  Neem snel contact op voor de beste prijs en beschikbaarheid. Vraag meteen een stevige monitor of speakers bij de DJ set die je gaat huren.

  Een DJ set huren met meerdere spelers: de ultieme DJ Gear

  Soms willen DJ’s een DJ set huren met een geluidsinstallatie met meer CD spelers; natuurlijk is dit mogelijk ! Alle spelers kunnen dan de muziek vanaf 1 USB-stickje afspelen bij deze populaire DJ set uit het verhuur-assortiment. Bekend voordeel van deze CD spelers is dat de DJ de muziek meeneemt op een USB-stick of externe harde schijf; grote tassen met CD’s hoeven dus niet meer mee. CD’s en DVD’s kunnen natuurlijk wel worden afgespeeld in diverse formats (zoals MP3 en Wav bestanden). Als het om een dj set huren gaat is dit de ultieme DJ set. Huur er een vette set speakers bij en een DJ booth met monitor, dan ben je in een keer klaar en ook nog eens voor minder geld. Laat je helpen door de specialist als het gaat om een DJ set huren. Wees open over je budget, ze komen er meestal wel uit met je bij All Star Entertainment.

  Alle Mediaplayers zijn met elkaar gekoppeld

  De Pioneer CDJ 2000 Nexus spelers zijn gekoppeld met een netwerk kabel en bij meer dan 2 CDJ 2000 Nexus spelers ook nog met een netwerk hub. Zo wordt de informatie van één USB stickje dat in 1 speler zit door alle spelers gedeeld. Ook is op deze manier besturing van DJ software mogelijk. Met een bijpassende DJM 900 Nexus mixer is het de ideale DJ set. Dus wanneer je zo’n professionele DJ Set wilt huren neem dan snel contact op of laat je adviseren.
  Uitzonderlijk is dat All Star Entertainment als een van de weinige verhuurbedrijven in Nederland het High-Tech effectapparaat de Pioneer RMX1000 in huis heeft. Als service voor top DJ’s en party-organizers.

  DJ Set huren met Pioneer CDJ CD Speler, mixer en boxen

  Bij DJ apparatuur huren heb je meer nodig dan alleen de cd spelers, tegenwoordig worden dat media-spelers genoemd. Bij All Star Entertainment hebben ze ervoor gekozen om alleen nog met de Pioneer CDJ 2000 Nexus te werken voor de verhuur. Daar hebben ze er voldoende van en zodoende kunnen ze snel voor een vervangende speler zorgen bij schade of storing. Dat is pas professionele DJ apparatuur huren in de regio Amsterdam.
  De CDJ 2000 Nexus  werkt natuurlijk ook met Rekordbox en speelt bestanden af – o.a. MP3 – van CD en via USB ( stick of Hard Disk ). Ook kun je met deze CD Spelers via z.g. Midi een DJ programma op je computer bedienen. Ook zijn extra draaitafels voor vinyl aan te sluiten. Deze professionele DJ set bieden ze bij All Star Entertainment aan voor de beste prijs in de regio Amsterdam. Neem snel contact op voor meer info. De DJ apparatuur wordt speelklaar voor je neergezet inclusief een passende geluidset, zodat je zeker weet dat je feest qua techniek goed zit voor je feest.

  ANDERE DJ SET HUREN dan Pioneer CDJ set?

  Bovendien kun je bij All Star Entertainment verschillende andere types DJ gear huren met boxen. Als je wat minder ruimte hebt kun je een dubbele CD speler met mengpaneel huren. Zoals de combinatie van een Pioneer DJM 400 mengpaneel met een Numark CDN 95; de meest geavanceerde dubbele CD speler die alle typen MP3 afspeelt van CD (zo passen er op één CD wel 10 CD’s in MP3 formaat). Deze Numark dubbele CD speler heeft talloze ingebouwde effecten, waardoor je eenvoudig je favoriete muziek “remixt” . Ook kun je hierop nog eventueel platenspelers aansluiten. er zijn trouwens nog diverse andere sets op voorraad die  op verzoek kunnen worden “gecustomized”. Ook kun je bij All Star Entertainment terecht voor een Technics CD Speler of een Allen & Heath Xone 92 in plaats van een Pioneer.
  Neem daarvoor contact op. Wil je het complete pakket, boek dan de Drive-In Discotheek; bij elkaar passend geluid-, licht- en DJ Set met boxen kun je eventueel zelf samen stellen. De Partyplanners van All Star Entertainment helpen je graag om zo’n DJ set met geluid samen te stellen. Wel zo makkelijk, nietwaar ?
  De Numark CDN95 dubbele CD Speler

  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?