Bel direct
via Whatsapp

DJ set huren

DJ set huren met gemak

Een professionele DJ set huren voor je knalfeest? Bij All Star Entertainment helpen ze je graag met de juiste DJ apparatuur. Een Pioneer CDJ set is de meest gekozen DJ Gear. Voor Amsterdam en omgeving is er de bezorg- en aansluitservice. Vergeet niet om een krachtige monitor, een tafel of booth op werkhoogte bij je DJ set te huren. Een passende geluidsset bestel je er eenvoudig bij, zo regel je alles makkelijk en snel.

Meer informatie ontvangen?


  Contactgegevens

  Aanvullende informatie


   

   

   

  DJ set huren met de beste service en DJ Gear

  De juiste DJ set huren is eenvoudig met een beetje hulp van de Partyplanners van All Star Entertainment, want zij weten precies welke DJ Gear met boxen je moet huren voor je feest. In de regio Amsterdam hebben ze de voordeligste professionele Pioneer CDJ set inclusief bezorging. Ingewikkeld hoeft zo’n DJ set zeker niet altijd  te zijn. Doordat DJ gear huren hier gebeurt met net dat beetje extra service heb je gegarandeerd een reauze feest. Als je je telefoonnummer achterlaat via het contactformulier wordt je snel teruggebeld.

  Professionele DJ’s vragen tegenwoordig om een DJ set bestaande uit 2x een Pioneer CDJ 2000 Nexus CD speler in combinatie met de Pioneer DJM 900 Nexus Mixer. Dit is bij All Star Entertainment de standaard DJ set in het verhuur assortiment. De voorganger van deze DJ apparatuur; de Pioneer CDJ 20000 met DJM 800 is tegenwoordig het instapmodel. Daardoor kun je ook een goedkope dj set huren in Amsterdam. De bezorging en aansluiting in de regio Amsterdam van de DJ set is een service die toegevoegd kan worden! Zo ben je er als organisator zeker van dat de installatie werkt vóórdat de DJ arriveert. Je hebt er geen omkijken naar, het geluid klinkt goed en de mediaspeler is voorzien van de laatste software update.

  Neem snel contact op voor de beste prijs en beschikbaarheid. Vraag meteen een stevige monitor of speakers bij de DJ set die je gaat huren.