Senioren disco voor ouderen

Senioren Disco: dansen op gouwe ouwen

Senioren Disco of ouderen disco met fitte 65 plussers

door dansen blijf je fit

Er wordt vaak onterecht gedacht dat mensen die wat ouder zijn niet van dansen houden. Wanneer je een disco voor ouderen organiseert zal duidelijk worden dat ze juist nog met veel plezier bewegen op de muziek uit hun tijd en de modernere hits. Zelfs als hun geheugen ze voor de dagelijkse dingen in de steek laat herkennen ze toppers van toen nog als de dag van gisteren. De ouderen van nu voelen zich weer jong en verliefd en dansen er vrolijk op los. Een gezonde manier van samen plezier maken én beleven door te dansen op een senioren dansfeest. Vóórdat de Senioren Disco langskomt voor de feestelijke dansmiddag kun je al interactief bezig zijn door op een aantal middagen een soort hitlijst (de senioren disco Top 40 keuzelijst) met de meest favoriete muziek van de bewoners samen te stellen. Je kunt de 65 plussers zelf met voorstellen voor de senioren disco laten komen, of met behulp van een aantal lijsten met de grootste hits uit bepaalde periodes die je als ondersteuning van de senioren disco voor ouderen toegestuurd krijgt het muziekgedeelte samenstellen.  Van de Senioren Disco krijg je lijsten met grote hits van de 50-ties, 60-ties en 70-ties en ook van Nederlandstalige hits van toen. Makkelijker kan het eigenlijk niet . . . .én als er nog vragen of onduidelijkheden zijn helpen de senioren disco specialisten je graag verder op gang.

De Senioren Disco is plezier voor allemaal

Senioren disco en dans plezier

samen dansen = samen plezier

De oudjes doen het nog goed hoor je wel eens. Tijdens een senioren disco voor ouderen is dat in elk geval zo. Niet alleen de muziek uit de jaren ’50, ’60, ’70 en ’80, maar als daar vraag naar is gewoon ook wat nieuwere muziek. Alles kan bij een senioren disco voor ouderen;als het maar gezellig is en als er maar gedanst wordt. Van “Rock ‘n Roll” of “The Twist” tot een “Foxtrot”, “Wals”, “Cha-cha-cha” of gewoon lekker “Free Style” dansen. Doordat de senioren disco voor ouderen interactief  is wordt de muziek gedraaid die de mensen zelf graag willen horen. Het is een afwissellend programma met voor elk wat wils. Er wordt zelfs nog wel eens geschuifeld. Erg leuk om te zien én een stuk minder vermoeiend.

MET DE SENIOREN DISCO MET Z’N ALLEN ZINGEN KAN ÓÓK

Senioren Disco met dansende ouderen

gewoon lekker dansen

Het programma van de senioren disco voor ouderen kan ook zo worden ingedeeld dat er eerst wordt gedanst. Eventueel met een leuke Disco Act als Fransix Free of tijdens een Salsa workshop. Zelfs zittend dansen is helemaal goed bij de Seniorendisco voor ouderen. Het gaat er juist om dat iedereen meedoet. Het maakt niet uit hoe. Daarna een gedeelte waarbij iedereen meezingt, waarna weer even wordt gedanst. En tussendoor las je gerust een kleine pauze in, waarin de inwendige mens even kan worden verzorgd.

Senioren disco met zit dansende ouderen

Zelfs zittend dansen is goed

Als afsluiting dan nog een spetterende bingo met leuke prijsjes en er is voor elk wat wils. Zo’n bingo laten presenteren door een bijzondere presentator die eventueel de liedjes meezingt is natuurlijk nóg weer leuker. Of als leuk onderdeel van de middag een verkiezing voor de lekkerste advokaat likeur organiseren; speciaal voor de dames die dan samen de jury zijn. Je ziet het: ” alles kan en niets moet “. Het is de “fun” 65 plus ouderen disco van NL ! Dat wil toch iedereen ! En daarna moe, maar voldaan weer naar hun eigen plek toe gaan !

Neem contact op voor de best bruiloft dj