Service

De service die jouw evenement tot een succes maakt

Wanneer je een feest of een evenement organiseert, komen daar veel zaken bij kijken. Hoe veel toiletten heb je nodig, is er aan de kaartverkoop gedacht of is de Gin Tonic bar al geregeld? Bij All Star Entertainment kunnen wij precies vertellen wat je precies allemaal nodigt hebt. Hierdoor wordt jouw evenement zorgeloos een groot succes.

Maak je vanaf nu geen zorgen meer bij het regelen van je evenement, wij leveren de service die nodig is voor een succesvol evenement

Meer informatie ontvangen?

Uitgebreide mogelijkheden om zorgeloos te genieten

Op een feest of evenement moet iedereen het naar zijn of haar zin hebben en zorgeloos kunnen genieten van een uitstekende sfeer. Niet alleen de gasten en vrienden, maar ook de organisatie. Daarom hebben wij een aantal services die je een aantal zaken uit handen neemt. Hierbij kun je denken aan het ondersteuning bij het organiseren van een evenement (toiletten, kaart- en muntenverkoop, EHBO, etc.), maar ook aan het faciliteren van een Gin Tonic of mobiele cocktail bar of het verzorgen van een whisky proeverij. Neem wanneer je nog vragen hebt of de mogelijkheden wilt bespreken snel contact met ons op. Wij zullen deze vragen dan op een professionele manier en zo snel mogelijk voor je beantwoorden.

BEKIJK ENKELE MOGELIJKHEDEN VAN ONZE AANVULLENDE SERVICE

Mojitos in de mojito bar

Mojito Bar voor de lekkerste Mojito’s

coco loco

Mr Coco Loco de kokosnoot man

gin tonic bar

Gin Tonic Bar op Locatie

Kaartverkoop

Event Support voor ieder evenement

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies