Extra Silent Disco zender huren of losse Silent Disco zender huren
losse Silent Disco zender huren met 3 kanalen
Professionele Silent Disco zender huren

Silent Disco zender

€ 12,10 incl BTW
€ 10,00 excl BTW

De zender is het onderdeel van de Silent Disco Set wat ervoor zorgt dat het signaal naar de koptelefoons wordt gestuurd.
Bestel het juiste verbindingskabeltje mee.

Artikelnummer: 211. Categorie: . Tag: .

Beschrijving

Silent Disco zender: minimaal 1, maximaal 3 zenders

De zender is het basisstation en naast de kwalitatieve draadloze koptelefoon het belangrijkste onderdeel van een stil feest. Elk Silent Disco station kan op één van de 3 ingestelde kanalen uitzenden. Hierdoor heb je meerdere Silent Disco zenders nodig wanneer je op verschillende kanalen uit wilt gaan zenden. Op één kanaal laat je bijvoorbeeld de DJ horen. Op een ander bijvoorbeeld alleen maar André Hazes via een playlist. Waarna je op het derde kanaal Beach House speelt. Zie het net alsof je directeur bent van 3 verschillende radiostations. Daardoor kunnen je luisteraars zelf kiezen waar ze naar luisteren. Voor een klein feestje raden we geen verschillende kanalen aan, maar als je het wilt kán het wél.

Door de gekleurde oorschelpen van de koptelefoons – de ontvangers – kun je simpel zien waar iemand naar luistert.

Bestel op de Silent Disco Audio kabels pagina makkelijk en snel kosteloos het juiste kabeltje mee. Zo verbind je de afspeelapparaat met de Silent Disco Radiostation.

De zender voor je stille feest op batterij

12V Batterypack voor de zender huren De Silent Disco zender werkt normaal gesproken op een 12V voeding. Om de professionele zender – met een bereik van zo’n 500m – mobiel te maken hebben we een batterypack uitgekozen. Hierop kan de zender vele uren draaien zonder dat er een stopcontact in de buurt is. Zelfs je mobieltje kun je er via een usb kabeltje mee opladen.

 

Welk audiokabeltje voor de Silent Disco zender ?

verschillende mogelijke audio aansluitingen voor Silent Disco

audio connectoren

Er bestaan verschillende audio aansluitingen. We zorgen er altijd voor dat de juiste kabel bij je Silent Disco zender zit. Eventueel doen we er verschillende bij. Wel zo makkelijk. Hierdoor sluit je altijd eenvoudig je afspeelapparaat aan op de zender. Bij 2 zenders horen natuurlijk 2 kabels. Wij letten altijd op of dat goed gaat. Kom je er niet uit ? Vraag het gerust. Klik op de foto met audioconnectoren om de juiste audiokabel voor je zender van je Silent Disco mee te bestellen.