Waarom kiezen voor een bruiloft DJ en niet voor een normale DJ?

Kies voor een bruiloft DJ op je trouwfeest en beleef de avond van je dromen

Waarom kiezen voor een bruiloft DJ en niet voor een normale DJ?Staan jullie op het punt om te gaan trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een DJ voor jullie trouwfeest?

Bij All Star Entertainment bieden we jullie zowel een normale DJ als een specifieke Bruiloft DJ. Maar wat zijn nou eigenlijk de verschillen? En waarom zouden jullie moeten kiezen voor een speciale bruiloft DJ als jullie ook kunnen kiezen voor een normale DJ?

Wij beschrijven in dit blog de vele voordelen van een bruiloft DJ op jullie trouwfeest.

De bruiloft DJ stemt de muziek af op jullie wensen en die van de gasten

Bij een bruiloft is er vaak sprake van veel variatie binnen de gastenlijst. Zo is er familie aanwezig, vrienden, maar ook bijvoorbeeld (oud) collega’s en kennissen. Vaak zit er een groot verschil in bijvoorbeeld leeftijd, waardoor de muzieksmaak van de verschillende gasten erg uiteen kan lopen. Onze bruiloft DJ is hier op ingespeeld, omdat hij erg veel ervaring heeft in het draaien op bruiloften. Samen met jullie kijkt de bruiloft DJ naar wat voor een muziek jullie willen horen en tegelijkertijd kijken we naar de gasten. Op basis van jullie wensen en de informatie over de gasten zorgt de bruiloft DJ ervoor dat er voor ieder wat wils is en niemand teleurgesteld wordt.

Er is altijd muziek: bij ziekte schakelen wij een andere bruiloft DJ in

Ook zijn jullie met een bruiloft DJ altijd verzekerd van muziek. Is de bruiloft DJ die jullie gekozen hebben bijvoorbeeld ziek? Dan regelen wij een andere bruiloft DJ voor jullie, zodat jullie niet alsnog een normale DJ krijgen die niet bekend is met bruiloften. Hebben jullie namelijk wel eens een DJ ingeschakeld die gewend is om op grotere feesten te draaien en zich vervolgens op jullie feest leek te vervelen? Dit kan een zeer grote domper zijn voor de sfeer op jullie feest. Met onze bruiloft DJ’s zijn jullie 100% gegarandeerd van muziek, gedraaid door een enthousiaste bruiloft DJ die het oprecht leuk vindt om op bruiloften te draaien.

Laat onze bruiloft DJ meedenken voor de beste sfeer in de zaal

Hebben jullie een bepaalde “look” in gedachte voor de zaal? Hou jij van een knus gevoel voor het feest? Of hebben jullie een echte discotheek in gedachte voor jullie trouwfeest en zou je die ruimte graag donker willen hebben? Onze bruiloft DJ’s denken graag met jullie mee om de zaal zo in te richten als jullie in gedachte hadden. De bruiloft DJ’s zijn goed in het creëren van een bepaalde ambiance door middel van het juiste licht en de beste geluidsinstallaties. Denk hierbij aan een verlichte led-dansvloer, het kiezen van de juiste kleuren voor de zaal door middel van mooie verlichting en misschien zelfs wel scanners en lasers. Ook vergeet de bruiloft DJ de buitenkant van de locatie niet: dit zien de gasten namelijk als laatste. Mooie lichten bij de deur in de kleur van de zaal geven soms net iets extra’s. Zijn jullie nou net op zoek naar dat stukje extra voor jullie feest? Kies dan voor onze bruiloft DJ’s en zorg voor een onvergetelijk trouwfeest!