Waarom kiezen voor een Discovloer ?

Discovloer DJ Sax

De 100 Pixelvloer

Waarom een Discovloer of waarom een verlichte dansvloer huren

Foute Disco Show

Een Discovloer mag niet ontbreken op een Foute Disco

Een Discovloer is prachtig

Een Discovloer huur je eenvoudig, maar het effect is echt adembenemend. Wanneer je kiest voor een verlichte dansvloer is dat eigenlijk het WoW-effect voor wat de verlichting betreft. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want je kunt al een verlichte dansvloer huren vanaf €19,- p/m² excl. Btw, maar inclusief transport en op- en afbouw. Hooguit voeg je nog wat Uplighting (licht dat van beneden naar boven schijnt) toe om datgene te benadrukken dat er al is. Door dit soort verlichting krijg je als het ware pilaren van licht in de ruimte.

De te gekke Dansvloer  wordt door All Star Entertainment tijdig gelegd en normaal gesproken direct na afloop van het feest weer opgehaald. Zo is de feestzaal weer snel opgeruimd. All Star Entertainment heeft de laagste prijs garantie voor een Discovloer huren.

Overigens boek je ook eenvoudig een professionele Allround DJ eventueel met Saxofonist. Vraag snel meer info.

Bekijk bij de verlichte dansvloer huren specialist meer foto’s.

Een Foute Disco kan niet zonder Discovloer

Een Foute Disco is een themafeest waar de z.g. “Foute Muziek” wordt gedraaid. Wat er nu echt FOUT aan is begrijpt eigenlijk niemand. Juist op een Foute Disco gaat iedereen compleet uit zijn dak. Je kunt gerust zeggen dat het het beste themafeest is voor een bedrijfsfeest. Compleet met winkeltje voor alle foute discokleding en een spectaculaire Discovloer is het een feest om nooit te vergeten.