Witte speakers huren

Witte speakers huren voor een stijlvol feest

Witte speakers huren of witte boxen huren voor een white wedding of een luxe beursstand
Witte boxen huren of witte speakers huren voor een exclusieve uitstraling

Bij All Star Entertainment hebben ze als één van de weinige bedrijven in Nederland een schitterende witte kolom speakerset te huur. De techniek gaat steeds een stapje verder en het is voor middelgrote feesten niet meer nodig om gigantische speakers in te huren. Nu kun je witte speakers huren die in een normale auto vervoerd kunnen worden.

Het bekende merk Bose was een van de eersten die een geluidsysteem met een actieve sub – voor de bassen – en een lange kolom erop op de markt bracht. In Duitsland is dit kolom speakersysteem verder vervolmaakt en daar is het door LD systems geproduceerde en ontworpen MAUI 28 G2 systeem uit voortgekomen. Een handzaam geluidsysteem met schitterende geluidskwaliteit. De sub met 2 woofers van 8 inch en in de zuil zitten 16 midden tonen luidsprekers en 2 hoge tonen luidsprekers. Hierdoor wordt het geluid perfect verdeeld en is het overal goed hoorbaar en niet te hard. Het kan als enkele zuil worden ingezet, maar meestal wordt een dubbele set neergezet.  Voor een bruiloft met een wit thema of een exclusieve beursstand zijn het de perfecte witte boxen om te huren. Zulke witte speakers geven de extra uitstraling waarnaar je op zoek bent.

Niet zomaar witte speakers huren, maar geluid van TOP-kwaliteit

Witte speakers huren of witte boxen huren voor bruiloft

De witte speakers die je hier kunt huren hebben een ingebouwde mixer. Je prikt er zo een microfoon in om een toespraak te houden. Of je sluit eenvoudig je mobieltje aan om je favoriete muziek via Spotify af te spelen. Dit kan zelfs via bluetooth. Huur anders gelijk een professionele DJ set. Natuurlijk kun je ook een gespecialiseerde allround Bruiloft DJ  of een ander DJ inhuren. Dan ziet het er niet alleen prachtig uit en klinkt het goed, maar dan ben je ook verzekerd van een knalfeest.

Per kolom kost deze exclusieve witte geluidsset €75,- excl. Btw. Voor €150,- kun je dus een dubbele set witte speakers huren.

De voordelen van Kolom witte speakers huren boven gewone speakers

Witte speakers huren: chique look

Witte speakers huren voor een luxe beursstand
  • De witte kolomspeaker is super stijlvol
  • Door de vele kleine luidsprekers uitmuntende spreiding
  • Door de nieuwste techniek een superstrak geluid
  • Geen lelijke statieven nodig
  • Makkelijk te vervoeren
  • Eenvoudig en snel op te bouwen
  • Ingebouwde 4-kanaals mixer
  • Unieke uitstraling voor je evenement
  • Voor zang geen monitor meer nodig

Tot hoeveel personen Witte speakers huren ?

Witte Kolomspeaker huren voor beurs of bruiloft met ingebouwde mixer

Ingebouwde mixer

Deze actieve witte PA-set is geschikt tot ongeveer 150 personen met een geluidsvolume geschikt voor dansen. Bij grotere aantallen mensen moeten er meerdere sets worden ingezet of wellicht extra basspeakers uit het zicht zodat er toch voldoende geluidsdruk is voor een lekker housefeest. Kijk op LD systems MAUI 28 G2 voor alle info van deze witte kolom speakersset.

Maar voor de gemiddelde bruiloft, voor in een beursstand of voor een toespraak in een kerk kan er gerust gezegd worden: “Het beste ga je als je witte boxen wilt huren deze witte speakers huren”. Vul snel het formulier in en vraag vrijblijvend meer info.

In ieder geval is een kolomspeaker set zoals deze MAUI 28 G2 de beste keus voor achtergrond muziek op een beurs.

Mocht je deze prachtige witte speakersset willen kopen dan helpen wij je ook graag. We kunnen je eerst in je eigen omgeving het geluid laten horen, zodat je zeker weet dat ze goed staan én goed klinken. De exacte afmetingen van de Maui 28 G2 vind je op de pagina met afmetingen Maui 28 G2.