Bel direct
via Whatsapp

Airstream bar huren voor je feest

De Airstream bar huren is uitermate geschikt voor binnen en buiten evenementen waarbij bijzonder goede kwaliteit en service geboden is. Omdat er de beschikking is over een eigen water aan- en afvoer hoeft de Airstream Mobiele Cocktail Bar alleen nog maar op het stroom netwerk te worden aangesloten. Daarnaast is het mogelijk om via het eigen aggregaat te werken. Zelfs tijdens een evenement  kan de Airstream Mobiele Cocktail Bar worden verplaatst. Hij is eenvoudigweg overal snel inzetbaar. Een leuk idee is bijvoorbeeld om bij een puzzeltocht, fietstocht o.i.d. de gasten eerst te ontvangen met een kopje vers gezette espresso, cappuccino of koffie uit de Airstream Mobiele Koffie Bar; compleet met Barista ( dat is een specialist in het maken van koffie ).

Meer informatie ontvangen?

  Contactgegevens

  Aanvullende informatie


  Waarna de Luxe Airstream Mobiele Cocktail Bar later alle deelnemers op een totaal andere plaats kan verzorgen met een heerlijke cocktail en eventueel kleine hapjes, apetizers of zelfs Sushi. Je gasten zullen verbaasd zijn en zullen heerlijk genieten. Verder is er binnen in de Airstream Mobiele Cocktail Bar een riant zitgedeelte dat gebruikt kan worden om V.I.P. gasten te ontvangen of artiesten, DJ of spreker op te vangen. Ook zou je hier de E.H.B.O. of waardevolle spullen van je gasten kwijt kunnen. Je ziet het: uiterst veelzijdig. Zo is All Star Entertainment.

  De Airstream bar huren in combinatie met een Drive-In Show

  Zij kunnen samen met een Drive-In Show met DJ of artiesten in een mum van tijd een grote fabriekshal, sporthal, evenementenhal of andere ruimte – natuurlijk ook buiten – omtoveren tot een moderne en aansprekende feest locatie. Je hebt niet allemaal verschillende bedrijven nodig om een flitsend evenement, bruiloft of zomaar een verjaardagsfeest te organiseren. Je hebt één aanspreekpunt en tijdens het evenement heb je één locatie manager die excact van alle afspraken op de hoogte is.

  De Airstream Bar huren als een Eye Catcher op elk feest !

  De Airstream Mobiele Cocktail Bar is net als de Airstream van het televisie programma “All You Need Is Love” …….alleen mooier en groter. De gasten zullen als vanzelf naar dit stukje High Tec Design uit het verleden toe lopen om te gaan bekijken wat daar allemaal aan de hand is. En als ze zien wat daar gebeurt zullen ze niet eens meer weg willen. Het is namelijk de Nederlands Kampioen Cocktail en Longdrink himself die de Cocktails klaarmaakt. De meester laat je genieten van Cocktails en Longdrinks zoals je nog nooit genoten hebt. Je waant je in het z.g. tropische paradijs op aarde. Waarnaast niet alleen de Cocktails op en top smaken, maar er ook nog eens uit de kunst uitzien. Het oog wil ook wat per slot van rekening en het voegt iets toe aan de uitstraling van het feest . Een Airstream Bar huren bij All Star Entertainment; dan heb je een prachtige Luxe Rijdende Drankenwagen en de mooiste en lekkerste cocktails en longdrinks.

  De Airstream Mobiele Cocktail Bar is een veelzijdige catering oplossing

  Zo is hij al regelmatig door “Douwe Egberts” ingezet op grote evenementen. Het is dan een luxe mobiele koffiebar die compleet bestickerd is in de stijl van de opdrachtgever. Daarnaast is het een supersnelle oplossing voor een buiten evenement van buiten kinderdisco tot plotselinge outdoor vrijmibo. Deze multifunctionele Mobiele bar is snel en creatief in te zetten bij allerlei concepten en misstaat nooit. Sterker nog, deze multifunctionele Cocktail Bar is overal inzetbaar. Omdat alles aan deze veelzijdige cateringwagen er op is gericht en gebouwd om zo mobiel mogelijk te zijn is de snelheid waarmee deze Airstream klaarstaat voor een evenement in Nederland ongeëvenaard. Dus een Airstream Bar huren doe je bij De Partyplanners van All Star Entertainment !

  Teambuilding in de Airstream Mobiele Cocktail Bar

  Ja, dat lees je goed; “teambuilding in de Airstream Mobiele Cocktail Bar”.
  Het werken in een cocktailbar is niet voor éénlingen, maar vereist een goede samenwerking met elkaar. Hierdoor bots je bij drukte niet elke keer tegen elkaar aan en zijn de drankjes tot wel 5 x sneller klaar dan wanneer je alles alleen doet. Tijdens een workshop – die gewoon voor de deur van je bedrijf kan plaatsvinden, waardoor het óók nog eens reclame is voor klanten die voorbij komen – geeft de Nederlands Cocktail Kampioen Mikael Ekman eerst op zijn gemak een duidelijke uitleg over wat een cocktail nou eigenlijk is en op welke manieren die gemaakt kan worden. Daarbij moet je niet alleen denken aan cocktails met alcohol, het kan nét zo goed zonder alcohol……….alcoholvrije cocktails met alleen maar vers fruit e.d. zijn tegenwoordig erg gewild.
  Ook collega’s die geen alcohol drinken kunnen zodoende betrokken worden bij deze unieke manier van teambuilding. Daarna gaat iedereen aan de slag om de cocktails ook daadwerkelijk te prepareren. Misschien wel voor voor andere collega’s, voor de vrijmibo met DJ of om weg te geven aan klanten als promotie. Of doe eens gek: om zelf lekker op te drinken. Zo zie je maar, er zijn veel manieren om fun met cocktails te hebben in deze Airstream Mobiele Cocktail Bar. Dus waarom zou je niet een Airstream Bar huren !

  Hapjes bij uw Cocktail Catering bij de Airstream Bar huren

  Ook dát is geen probleem bij deze dranken cateraar. Even makkelijk bestel je een grote schaal Canapés als een een vriendenschaal overheerlijke verse Sushi of gewoon toch maar die familie portie Hollandse Borrel Snacks die het altijd goed doet. Het is zelfs mogelijk om een compleet buffet te laten samenstellen of om – en dat is uniek in Nederland – een mobiele lopende Sushi band te laten plaatsen, waardoor je gasten niets te kort zullen komen. Dat is nou typisch het gemak van een Airstream Bar huren bij De Partyplanners van All Star Entertainment. Voor joù alle zorgen uit handen nemen en met zo min mogelijk werk voor jou de perfecte borrel of ontvangst voor je gasten verzorgen. Laat je nu GRATIS adviseren door één van De Partyplanners door op de contactknop te klikken, dan wordt je bijeenkomst er één uit duizenden……..en om nooit te vergeten!

  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?