Airstream huren

De Airstream huren als mobiele bar

Wanneer je op zoek bent naar de beste oplossing voor een mobiele bar voor je buiten of binnen festijn, dan ga je natuurlijk een Airstream huren bij All Star Entertainment. Deze blikvanger is al helemaal ingericht als professionele bar met zelfs een klein “V.I.P.” lounge gedeelte. De Airstream die je hier kunt huren is één van de grootste uitvoeringen in Nederland en van alle luxe voorzien. Voor de uitvoering als bar is de Airstream standaard ingericht. Er is een ruime werkbank en de ramen aan de zijkant kunnen worden open geklapt zodat er een groot uitgifte buffet ontstaat. In geval van regen of te veel zon kan er een  voortent  voor worden gezet. Je gasten worden dan niet nat en worden nog steeds in stijl geholpen. Je kunt de Airstream huren compleet met vakkundig personeel of er voor kiezen om dat zelf te regelen. Deze hippe wagen kan volledig “self supported” ergens staan. Er wordt dan gewoon met een aggregaat gewerkt en het water voor de koffiemachines wordt in tanks meegenomen. Zo zie je maar dat wanneer je besluit om de Airstream te huren je een goed besluit neemt. Vanzelfsprekend wordt de Airstream die je huurt ter plaatse afgeleverd en werkklaar gemaakt.

Meer informatie ontvangen?

Airstream huren naar eigen inzicht

Hier kun je de Airstream huren die geheel volgens jouw wens kan worden ingezet. Of je nu de Airstream wilt huren om hem in te zetten als koffiebar of voor de uitgifte van cocktails, broodjes of andere dranken; van de Airstream huren zul je geen spijt hebben. Een barista voelt zich direct thuis in de professioneel ingerichte koffiebar en een cocktail bartender vind direct zijn draai.  Als het aan hen lag gingen ze voor een evenement zeker deze Airstream huren. Overigens hebben vele event organisatoren deze grote en ruime Airstream reeds gehuurd en succesvol ingezet op uiteenlopende evenementen. Zoals je hiernaast kunt zien is het ook mogelijk de Airstream te laten bestickeren voor eigen branding. Zo geeft deze blikvanger snel de sfeer en stijl van jouw bedrijf weer.

DE AIRSTREAM HUREN VOOR EEN BEDRIJFSBORREL ?

Natuurlijk kun je de Airstream huren voor een bedrijfsborrel, omdat hij al compleet is ingericht als cocktailbar heb binnen no time een hippe cocktail tent op het parkeerterrein voor of naast je bedrijf. En even makkelijk ga je de Airstream huren compleet met DJ geluidsinstallatie en eventueel licht. Door op deze manier deze veelzijdig inzetbare eye catcher in te zetten verander je iedere locatie in een mum van tijd in een professionele strandtent, lounge café of cocktail bar met bijpassende muziek. Het mooie is dat alles je uit handen handen wordt genomen en het precies wordt zoals jij dat wilt. Laat je snel vrijblijvend verder voorlichten door op de contactknop te klikken.

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies