Bel direct
via Whatsapp

Allround DJ

Allround DJ Show boeken

Wil je een Allround DJ boeken voor een fantastisch feest ? Bij All Star Entertainment is er voor elk feest een spetterende Allround DJ Show. Een prachtige lichtshow en schitterend geluid en eventueel een Discovloer op elke locatie. Alle favoriete muziek  wordt zeker gespeeld. De Allround DJ expert graag met je. Niet alleen wat je wél graag hoort, maar ook dat wat je níet graag hoort. De DJ op je feest is een échte Allround DJ. Hij (of zij) mixt alle stijlen naadloos aan elkaar. Zo’n fijn bedrijfsfeest of zomaar een feest met een zeer gemengd publiek wil jij toch ook?

Allround DJ Show Impressie

Meer informatie ontvangen?

  Contactgegevens

  Aanvullende informatie


  Een Allround DJ draait alle stijlen muziek net zo makkelijk

  Een goede Allround DJ weet veel over muziek. Hierdoor kan hij of zij net zo gemakkelijk draaien op een feestje van iemand die 50 jaar is geworden als op een bruiloft of op een Goed Fout feest. Juist voor een bruiloft is een veelzijdige DJ de perfecte keus. De meeste Allround DJ’s gaan al wat langer mee en het zal dan ook niet verbazen dat juist zij een grote liefde voor muziek hebben. Van klein kind af aan draaien ze vaak al muziek. Op de middelbare school had menigeen al zijn eigen Drive-In Show en was hij de vaste DJ op schoolfeesten of in de plaatselijke Discotheek. Hierdoor is hun muziekverzameling immens groot en kennen ze ook echt de meeste verschillende muziekstijlen en de ariesten die daar bij horen.

  Altijd op het publiek blijven letten…..

  Welke muziek draait een Allround DJ dan ?

  Van de Rock ‘n Roll van Bill Haley, Disco van Donna Summer, Ska van The Specials tot Avicii, Daddy Yankee en Andre Hazes van nu; een Allround DJ weet precies de juiste snaar te raken met telkens weer precies die muziek die bij het moment past. Al dan niet van tevoren afgesproken. Want juist dat stukje improvisatie en het kiezen van de ideale muziek op het laatste moment vinden de meeste Allround DJ’s zo leuk en opwindend aan hun werk. Je kunt daar getuige van zijn door bij All Star Entertainment zo’n professionele Allround DJ te boeken. Speciale wensen voor een bepaalde stijl zijn met een Allround DJ altijd te bespreken. Een Allround DJ kun je boeken met of zonder geluidsset en apparatuur of compleet inclusief Drive-In Show, da’s wel zo makkelijk. All Star Entertainment verzorgt het compleet. Dat is pas gemak ! Een Allround DJ zó geregeld !

  Echte muziekkenners….

  ALLROUND DJ: BETERE KEUS DAN EEN GESPECIALISEERDE DJ

  Dat komt doordat zo’n DJ een bredere kennis van muziek heeft dan een gespecialiseerde DJ. Het is meestal ook de kwalitatief betere muziek die het goed doet op een feest waar een veelzijdige DJ draait. Het zal niet een constante dreun zijn van de moderne dansmuziek. De Allround DJ zorgt er voor dat alle gasten zich op hun gemak voelen door muziek uit alle stromingen te draaien. Omdat het een echte professional is zal hij zeker ook het volume goed in de gaten houden. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken. Net zo min als over het feit of de muziek wel de hele avond zal doorspelen.
  Een goede Allround DJ zal gewoon die 4 à 5 uur achter elkaar draaien. Niet zoals bij een band steeds weer een pauze, maar gewoon non-stop muziek. DJ Gutxi ! – een echte allround DJ – stond laatst op een groot evenement zelfs 11 uur achter elkaar te draaien. Het voordeel daarvan is dat er een bijzonder format kan worden aangehouden wat de muziek betreft. Er zijn dan ook geen  andere DJ’s die per ongeluk dezelfde muziek gaan draaien.

  Stapels platen moesten er vroeger mee…….

  Maak de All Round DJ compleet met Cocktail Catering en Drank Catering

  Het wordt nóg makkelijker door tegelijk met de All round DJ de Cocktail Catering en Drank Catering eventueel met hapjes erbij te bestellen. Verder zoeken is niet nodig. Neem direct contact op met één van De Partyplanners van All Star Entertainment door snel contact op te nemen; dat waar je zo tegen op zag – het organiseren van een feest – is voor hen dagelijkse kost.

  Allround DJ met Silent Disco en drank op een boot

  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?