Bel direct
via Whatsapp

Het Bedrijfsfeest waar iedereen plezier heeft!

Beste Bedrijfsfeest DJ Show

Jullie Personeelsfeest precies volgens jullie wensen!

Bij het organiseren van een bedrijfsfeest komt heel wat kijken. Een van de belangrijkste aspecten van een succesvol feest is de muziek. Het vinden van de juiste DJ die het publiek weet te vermaken en de sfeer erin weet te houden, kan een uitdaging zijn. Gelukkig biedt All Star Entertainment de oplossing: zij hebben de beste bedrijfsfeest DJ's in huis. En nog vele extra's: zelfs een verlichte dansvloer, sprookjesachtige lage rook of binnen vuurwerk is mogelijk.

Plan een vrijblijvend

kennismakingsgesprek

Wanneer je begint met het plannen van je bedrijfsfeest, komen er veel zaken bij kijken. Bij All Star Entertainment kunnen ze precies vertellen wat je allemaal nodigt hebt. Het allerbelangrijkste om mee te beginnen is nadenken over hoeveel je uit wilt geven. Samen maken we je personeelsfeest zorgeloos tot een groot succes!

FullSizeRender

'n Stressvrij Bedrijfsfeest

Ongeacht het soort bedrijfsfeest dat je organiseert, All Star Entertainment biedt de DJ die bij jouw evenement past. Of het nu gaat om een themafeest, een productlancering of een kerstfeest, All Star Entertainment heeft de perfecte DJ in hun bestand. Zij zorgen voor de juiste muziek op het juiste moment, zodat jouw gasten zich op hun gemak voelen en de avond onvergetelijk wordt.

Trap niet in de de valkuil van een grote DJ company waar je prijzen van pro's betaalt voor amateur set-ups. Bij de Bedrijfsfeest DJ Show van All Star Entertainment krijg je waar je voor betaalt. Dit laten ze je duidelijk van tevoren zien.

Allereerst kun je het beste open zijn over het maximale bedrag dat je kunt of wilt uitgeven. Daarnaast is het belangrijk wat je in ieder geval wilt dat er komt. Vervolgens zal er dan naar je uit te geven bedrag toe worden gewerkt. Daardoor wordt het maximale eruit gehaald.

Samengevat nemen de partyplanners je alle zorgen uit handen voor een stressvrije organisatie van je bedrijfsfeest.

Júllie muziek gemixt door de DJ

De Bedrijfsfeest DJ expert overlegt in een persoonlijk gesprek altijd uitvoerig jullie muzikale wensen. Minstens zo belangrijk is welke muziek jullie absoluut niet willen horen. Het is ten slotte een bedrijfsfeest waar iedereen het naar zijn zin moet hebben.

De DJ op jullie bedrijfsfeest is een échte Allround DJ. Hij (of zij) mixt alle stijlen naadloos aan elkaar. Zo’n uniek personeelsfeest willen jullie toch ook ! Doordat er een uitgebreid netwerk is is er bij ziekte of calamiteiten altijd een professionele inval DJ beschikbaar. Daarover hoeven jullie je in ieder geval óók geen zorgen te maken. Neem contact op voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek om jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfsfeest DJ Show op het personeelsfeest

Meer informatie ontvangen?

  Contactgegevens

  Aanvullende informatie

  Pimp Je Bedrijfsfeest met een Verlichte Dansvloer

  Verlichte Dansvloer

  WOW-factor op je feest!

  Tip: Kies voor je bedrijfsfeest voor een verlichte dansvloer. Echter is het dan verstandig om de ruimte niet te licht te maken; hierdoor valt de dansvloer dan goed op. Laat je vrijblijvend door Erwin voorlichten. Want er zijn namelijk diverse mogelijkheden.

  Extra Speciaal.....

  Met een verlichte dansvloer op je bedrijfsfeest pak je eens een keer echt feestelijk uit. Er kan bijvoorbeeld bij binnenkomst (en tijdens de toespraak van de directie 😉) een rustige twinkelstand op de vloer staan en wanneer het feest echt los gaat alle kleuren van de regenboog. Hierdoor is jullie bedrijfssfeest nóg unieker. Deze dansvloer huur je extra om de sfeer tijdens de Bedrijfsfeest DJ show nog meer te vergroten. Zo'n verlichte dansvloer roept als het ware:"Hier moet gedanst worden!"

  Wil je bij jullie Bedrijfsfeest DJ Show graag bepaalde visuele effecten - geprojecteerd of op grote TV schermen - naast of achter de DJ Booth ? Geef dat aan tijdens het intakegesprek zodat jullie wens werkelijkheid wordt.

  Veelgestelde vragen over Bedrijfsfeest DJ

  Als je een Bedrijfsfeest DJ Show bij All Star Entertainment boekt, komt er een ervaren Bedrijfsfeest DJ draaien met een uitgebreide muziekkennis die het beste past bij de soort muziek die vooraf is afgesproken. Dat komt doordat de DJ’s al vele jaren door heel draaien Nederland op allerlei soorten feesten.

  Bij All Star Entertainment kun je verschillende bedrijfsfeest DJ’s boeken. Zo kun je bijvoorbeeld een DJ die landelijk bekend is of een gespecialiseerde Salsa DJ. Bovenal komen ze van All Star Entertainment het liefst zelf op jullie bedrijfsfeest draaien. Omdat ze dit  namelijk al jaren met veel succes én met veel plezier doen.

  Als het van tevoren besproken is mag ook iemand van het personeel muziek draaien. Er wordt dan voor gezorgd dat alles klaar staat voor het "gast-optreden".

  Hoe eerder je de Bedrijfsfeest DJ Show boekt, hoe beter natuurlijk. Vooral voor populaire dagen is het verstandig om een geruime tijd van te voren contact met ons op te nemen. Daarentegen zijn er voor op doordeweekse dagen juist interessante kortingen mogelijk. Om hiervoor in aanmerking te komen, is het ook verstandig om snel contact op te nemen. Via mail en WhatsApp is tussendoor altijd contact mogelijk en telefonisch zelfs bijna altijd. Een bedrijfsfeest wordt doorgaans gaandeweg steeds meer aangepast. Net zolang tot iedereen denkt dat het op die manier moet.

  Een standaard bedrijfsfeest duurt zo’n 4 à 5 uur, maar onze DJ kan bijvoorbeeld ook eerst tijdens de receptie of barbecue wat lounge-muziek draaien en vervolgens tijdens het feest, een aantal uur verschillende soorten muziek.

  Vanzelfsprekend is dat mogelijk. Echter is het het beste om wanneer het dansgedeelte eenmaal begonnen is dit niet meer te onderbreken. Bespreek het van tevoren; we hebben al veel leuke pub-quizen gedaan .

  De Bedrijfsfeest DJ draait over het algemeen brede muziek die lekker in het gehoor ligt bij iedereen. Bij bedrijfsfeesten is het gebruikelijk dat er voor elk wat wils gedraaid wordt, maar dit kan uiteraard aangepast worden aan de wensen.

  In principe speelt de Bedrijfsfeest DJ met de muziek in op de sfeer van het moment en haalt daar het beste uit naar voren.

  Op de avond zelf is het af te raden om iedereen zomaar nummers aan te laten vragen. Dan komt meestal steeds dezelfde persoon om een volgend nummer vragen. Het beste is om de verzoekjes dan ook via één centraal persoon te laten lopen of om er niet aan te beginnen.

  Een Basis Bedrijfsfeest DJ Show staat binnen ongeveer 1 uur. Hoe uitgebreider het wordt, hoe meer tijd er nodig is om op te bouwen. Afbouwen gaat (gelukkig) 3× zo snel.

  De Bedrijfsfeest DJ Show kan in principe op iedere locatie, zowel binnen als buiten uit de voeten. De enige voorwaarde is dat de DJ en de apparatuur droog en niet in de brandende zon hoeft te staan. Daarnaast dienen er voldoende stroompunten aanwezig te zijn. Het liefst bezoekt All Star Entertainment samen met het feestcomité de locatie om de mogelijkheden te bekijken en om te zien of er eventueel iets ontbreekt. Alle apparatuur is bij ze in huis en anders zorgen zij ervoor dat het er is.

  Door het landelijke netwerk van DJ’s en leveranciers is echt vrijwel alles mogelijk.

  Sparkulars en Low Fog voor bij de Bruiloft DJ Show

  Nog meer extra's ?

  alles kan.....

  Een standaard Bedrijfsfeest DJ Show kan worden uitgebreid met verschillende onderdelen. Allereerst werd al de verlichte dansvloer genoemd. Daarnaast extra bewegend licht (moving heads), spiegelbollen met licht, lasers of andere Special Effects.

  Vervolgens kun je denken aan CO2 Effect Rook, sparkulars (indoor vuurwerk), streamers en confetti-shooters.

  Bedrijfsfeest DJ met Artiest

  extra luxe uitstraling

  Allereerst wordt er vaak gevraagd om een saxofonist(e) met de DJ te laten meespelen, daarnaast ook wel een percussionist of een violist. Zij kunnen immers eenvoudig inprikken op de DJ apparatuur. Bovendien kan ook een Live zanger of zangeres worden verzorgd, maar dan dient er rekening mee gehouden te worden dat er vaak een andere geluidsinstallatie of mixer noodzakelijk is.

  All Star Entertainment kan dit uiteraard allemaal verzorgen. Ze zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 020-6440929 en per e-mail via info@allstarentertainment.nl. Daarnaast kun je via deze website ook via WhatsApp contact opnemen voor het boeken van de Bedrijfsfeest DJ Show. Ze helpen je graag!

  Saxofonist voor bij een Bruiloft DJ
  Bruiloft DJ Show in een stretchtent

  Dezelfde contactpersoon

  wel zo makkelijk

  Vanaf het intake gesprek hebben je steeds met dezelfde personen contact. Dat is wel zo makkelijk. hierdoor hoeven jullie de Bedrijfsfeest DJ en de partyplanner van All Star Entertainment maar één keer uit te leggen hoe jullie het personeelsfeest precies georganiseerd willen hebben.

  De Bedrijfsfeest DJ is sowieso flexibel; als er een achtergrond muziekje moet komen of Benny Hill bij de entree van de directeur......geen probleem.

  De verlichting creëert de sfeer

  favoriete kleuren

  De mannen van All Star Entertainment kunnen “toveren met licht”. Bij elk evenement wordt er nauwkeurig een lichtplan opgesteld. Zodoende is duidelijk welke verlichting er komt en waar. Door hierin te schuiven of te combineren is er steeds unieke sfeervolle verlichting op ieder bedrijfsfeest. Dat is natuurlijk precies de bedoeling.

  Het ene bedrijfsfeest is het andere niet en dat voelen ze bijzonder goed aan. Daarom is ook de styling van de feestruimte elke keer anders. Voor bedrijven is de beste bedrijfsfeest DJ degene die er voor zorgt dat het feest gladjes verloopt en er een goede sfeer hangt. Er moet natuurlijk ook gedanst worden, maar een DJ die vaak op bedrijfsfeesten draait weet daar wel raad mee.

  Wil jij jouw bedrijfsfeest naar een hoger niveau tillen en ben je op zoek naar de perfecte bedrijfsfeest DJ? All Star Entertainment biedt de beste DJ's en een complete DJ-show om jouw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken. Neem vandaag nog contact op met All Star Entertainment en laat hen jouw bedrijfsfeest tot een succes maken!

  Toveren met licht bij de Bruiloft DJ Show

   

  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?