Bel direct
via Whatsapp

Beurs DJ

Beurs DJ: muzikale uitstraling van je bedrijf

Je hebt een schitterende beursstand laten ontwerpen. Die ziet er prachtig uit. De verlichting die bij je bedrijf past. De kleur en tegenwoordig ook vaak de geur; kortom de hele uitstraling op de beurs. Een Beurs DJ mag niet ontbreken.

Want er hoort natuurlijk ook de juiste muziek bij. Daarmee dompel je de bezoekers gelijk in de sfeer die je wilt. In overleg met de Beurs DJ wordt een “muziek format” samengesteld. Het kan de hele dag dezelfde muziekstijl zijn. Daarnaast kun je ervoor kiezen om – naarmate de dag vordert – de muziek wat te laten versnellen. Alles in overleg en precies het muzikale gevoel wat bij jouw bedrijf past.

Laat de muziek niet de sluitpost van je kostbare beursstand zijn. Speel ook niet zomaar een of andere playlist van een goedbedoelende collega af. Denk goed na en laat de muziek op je beursstand over aan de Beurs DJ.

 

Meer informatie ontvangen?


  Contactgegevens

  Aanvullende informatie

   

   

   

  De Beurs DJ komt compleet met geluid

  Een geluidsinstallatie met voldoende vermogen hoort er voor de Beurs DJ vanzelfsprekend bij. Daarover hoef je je geen zorgen te maken. Er wordt standaard een draadloze microfoon meegenomen door deze vakman (of vrouw natuurlijk) DJ zodat wanneer er een toespraak wordt gehouden iedereen die aanwezig is deze ook kan verstaan. Een beetje licht kan er natuurlijk ook bij om de beursstand net even dat andere sfeertje te geven. Laat dat maar aan de Beurs DJ over.

  Je zou zelfs nog een verlichte dansvloer mee kunnen laten komen. Dan haal je met de Beurs DJ bij uitstek ook nog eens de WOW-factor in huis.

  Beurs DJ op een beursstand voor een drankenmerk

  De Beurs DJ verzorgt nóg meer

  Naast een professionele geluidsinstallatie en eventueel licht kan de Beurs DJ je als service ook het verzorgen van de muzieklicentie uit handen nemen. De DJ service van All Star Entertainment heeft hier ervaring in en het scheelt jou weer een handvol werk.

  Samen met de muziekexpert voor een beurs óók nog een saxofonist erbij boeken is een andere mogelijkheid. Of wil je je bedrijfslogo op het DJ-meubel? De DJ-Booth past dan nog beter in je stand.

  Of het nu gaat om de muziek op je stand tijdens de beurs of de muziek tijdens de netwerkborrel aan het eind van de beurs…… De Beurs DJ weet exact hoe hij of zij de juiste snaar weet te raken bij de bezoekers van jouw stand. Neem snel vrijblijvend contact op voor een op maat gemaakt muziekplan met de uitstraling die jij wilt.

  En als er andere wensen zijn laat het de partyplanners van All Star Entertainment weten dan wordt het gewoon voor je geregeld.

   

  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?