Bel direct
via Whatsapp

Bruiloft DJ Houten

Complete service van jouw deejay en artiestenbureau

Wil je in Houten gebruik maken van de mogelijkheden om een artiest en/of dj te huren? Daarvoor ga je naar allround evenementenbureau All Star Entertainment. Wij bieden jou in Houten ruime mogelijkheden om een dj en artiest te huren. Kies uit het aanbod van deejays de diskjockey die het beste bij jouw wensen past. Heb je daar een artiest bij nodig? Of wil je misschien zelfs die ene unieke artiest boeken die bij jou (en je gasten) in Houten past? Dan maken we dat op een voordelige manier voor je in orde. Wij werken met korte lijnen en hanteren een praktische aanpak. Daarbij is het voor ons belangrijk dat we goed naar de wensen van onze klanten luisteren. Zo weten we vooraf precies wat de wensen zijn als je de dj gaat huren.

Bruiloft DJ Show Impressie

https://youtu.be/IRVb80WwhCU\

Meer informatie ontvangen?


  Contactgegevens

  Aanvullende informatie


   

   

   

  Bruiloft dj huren in Houten? Kies voor het talent om sfeer te begrijpen

  Tijdens een bruiloft, feest of evenement zal de dj altijd inspelen op de actuele situatie. Waar je zelf misschien nog niet eens doorhebt dat je gasten de verlichte led dansvloer op willen, daar is onze deejay al de muziek aan het draaien die daar bij past. Heb je de dj niet nodig, maar wel de dj set in Houten? Dan kun je die ook gewoon los bij ons huren. Net als de geluidsinstallatie of een verlichte (led) dansvloer.

  Bijzondere mogelijkheden in Houten met de feest dj

  Voor een bruiloft of feest wordt het steeds normaler om een dj te huren. We denken echter wel voortdurend na of er mogelijkheden zijn om een feest, zoals een bruiloft, nog meer extra’s te kunnen geven. Zo kun je momenteel via All Star Entertainment gebruik maken van een aantal bijzondere extra’s. We noemen je er een aantal:

  • De Mojito bar
  • Een reptielenshow
  • Een paaldanseres
  • Een neon party
  • Complete drive in show
  • Een Braziliaanse avond

  En dit is allemaal te huur in combinatie met dj, dj apparatuur en licht en geluid.
  Bij de Braziliaanse avond mag onze fameuze salsa dj natuurlijk niet ontbreken. Maak er een groots feest van. Mogen we de feest dj binnenkort ook voor jou in Houten boeken?

  Neem contact op om licht, geluid en de dj te huren in Houten

  Bel met All Star Entertainment op 085-0640614 voor boekingen en informatie. We geven je graag een vrijblijvend advies en een prijsopgave om een dj te huren. Wil je weten wat de all-in prijs voor het huren van een verlichte dicovloer is? Bel ons dan snel. Wie weet staat onze drive in show dan binnenkort bij jou voor de deur in Houten.

  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?