Mr Coco Loco de kokosnoot man

mr coco loco

Mr Coco Loco er is geen lekkerder kokosnoot man

Ben je op zoek naar eens iets anders voor op je bruiloft of bedrijfsfeest? Of zelfs kokosnoten op je vrijmibo? Laat je dan tropisch verrassen door Mr Coco Loco. Hij opent de heerlijkste verse jonge kokosnoten waar je bij staat. Zo weet je zeker dat het overheerlijke en gezonde kokossap supervers is. Verser kan niet! Mr Coco Loco is een van de snelste kokosnoot openers van Nederland. Alleen de vader van deze razendsnelle kokosnoot leverancier was nog sneller. Hij is nu kokosnoot specialist in ruste. Deze kokosnoot man opent elke heerlijke sappige noot met plezier en blijft er gewoon bij lachen.

mr coco loco

Verfrissend entertainment met Mr Coco Loco

Je gasten vinden het ongetwijfeld niet alleen heel erg lekker en dorstlessend, het is ook nog eens heel vermakelijk om naar te kijken. Kokosnoten op je bruiloft of bedrijfsfeest is meer dan alleen het heerlijke sap. Het is ook nog eens entertainment en bovendien super gezond. Kokossap, en dan met name vers kokossap, is tegenwoordig een echt superfood. Boordevol vitamines en mineralen. Mr Coco Loco heeft altijd heerlijk vers gekoelde kokosnoten bij zich. Want dat weet iedereen; het sappigste uit de tropen smaakt het lekkerst als het ijskoud is.

kokosnoot

Het kan nóg mooier bij Mr Coco Loco

Jazeker, zomaar gewoon sap drinken kan nóg lekkerder. Kokosnoot man Mr Coco Loco doet net zo lief een scheutje Caribische rum in je pas geopende kokosnoot. Wanneer je van iets milder of zoeter houdt, gaat er een flinke scheut Piña Colada in. Op deze manier kun je nog meer genieten van heerlijke verse kokosnoten. Live en voor je neus geopend door de kokosnoot specialist van NL.

kokosnoot

Hoe boek je Mr Coco Loco?

Door eenvoudig het contactformulier in te vullen. Je kunt gerust vragen of hij je even terug belt. Op deze manier bespreek je snel precies wat je wilt. De kokosnoot man geeft je gelijk antwoord op je vragen. Niet alleen zijn kokosnoten leuk in de zomer, maar ook bij je kerstborrel met DJ Santa is het lekker. Sowieso is het misschien een idee om samen met Mr Coco Loco gelijk een Bruiloft DJLounge DJ of zelfs allround DJ Gutxi ! te boeken. Dan profiteer je ook nog eens van combinatie korting en kun je nog voordeliger en dubbelop genieten. De heerlijkste coconuts from the Caribean in combinatie met spetterende beats met een bijpassende DJ en vette geluidsinstallatie. Bij All Star Entertainment maken we altijd de beste combinatie voor je. Da’s pas feestvieren voor elk budget.

Op zoek naar kokosnoten voor je feest? Dan is er maar één de beste: Mr Coco Loco!

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies