Disco Groep 8

Disco Groep 8 is de expert in dansen met tieners

Voor het afscheidsfeest van groep 8 laat je niet zomaar de juf of meester met een laptop draaien. Nee, dan boek je de Disco Groep 8, de mobiele discotheek gespecialiseerd in feesten voor 11- en 12 jarigen. De DJ van Disco Groep 8 heeft al op heel veel feesten gedraaid. Daardoor weet hij precies welke muziek deze jonge adolescenten leuk vinden. Voordat iedereen na jaren bij elkaar in de klas te hebben gezeten afscheid neemt gaat er eerst stevig worden gedanst. Het gemak van Disco Groep 8 is dat er voldoende geluid en een vette lichtshow met laser en effecten wordt meegenomen. Zo hoef je als juf, meester of ouders zelf niet veel te doen.

Veel scholen geven het afscheidsfeest van groep 8 in dezelfde periode. Dus is het belangrijk om de superleuke DJ show speciaal voor groep 8 tijdig te reserveren. Ze toveren in een mum van tijd die saaie gymnastiekzaal of dat suffe klaslokaal om in een vet danspaleis.

Meer informatie ontvangen?

afscheidsfeest

Disco Groep 8; niet alleen voor het afscheidsfeest

Natuurlijk zijn ze ook voor een kerstfeest te boeken of gewoon voor een klassefeest. Neem daarom snel contact op en reserveer Disco Groep 8 vast voor het afscheidsfeest van groep 8 van jouw school. Zo weet je zeker dat je een klasse feest hebt aan het einde van het schooljaar.

Van tevoren kunnen de leerlingen een lijstje doorgeven met hun favoriete muziek. Zo weet de DJ alvast wat er populair is qua muziek in de klas van groep 8.

Voor andere groepen is er Kinderdisco Kids Disco.

afscheidsfeest

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies