Bel direct
via Whatsapp

Drive-in show Amsterdam

Drive-in show Amsterdam is de beste keus in de regio Amsterdam e.o.

Iedereen heeft weer plezier en danst er op los. Amsterdammers houden wel van een feestje en dat is maar goed ook in deze barre tijden. Door direct Drive-In Show Amsterdam in te schakelen kies je meteen de beste oplossing voor wat een Drive-In Discotheek op jouw feest betreft. Elke Drive-In Show wordt door All Star Entertainment op maat samengesteld speciaal voor joù ! Hierdoor is geen enkele Drive-In Show gelijk van Drive-In Show Amsterdam, tenzij je dezelfde wilt als de vórige keer natuurlijk. Al vele jaren worden Drive-In Shows verzorgd, van een buurtfeest tot een groot thema-feest als een “White Party”. Zo zie je maar: van klein tot groot; hier zit je goed. Vul snel linksonder je telefoonnummer in dan neemt één van De Partyplanners van All Star Entertainment contact met je op om alles te bespreken.

Meer informatie ontvangen?


  Contactgegevens

  Aanvullende informatie


   

   

   

  Wat voor DJ met Drive-In Show Amsterdam ?

  Elke DJ kan voor je geboekt worden, maar voor de meeste feesten is het het best om een Allround DJ te boeken, omdat die elke soort publiek aan kan en niet vasthoudt aan een bepaalde soort muziek. Het is van tevoren altijd wel handig om even aan te geven wat voor publiek je verwacht en hoeveel. Dan  kan daar rekening mee worden gehouden i.v.m. de hoeveelheid geluid en licht. Eventueel komen ze van Drive-In Show Amsterdam bij je langs om de locatie te bekijken. Door hun jarenlange ervaring hebben ze altijd precies de juiste Drive-In Show voor elke gelegenheid. Ze zijn dan ook niet voor niets de Nr.1 van NL!

  Drive-In Show Amsterdam neemt ook special effect mee.

  Natuurlijk, want om het échte clubgevoel te krijgen heb je meer nodig dan alleen een paar knipperende lampen. Bewegend licht is echt een vereiste en om dát goed uit te laten komen is er ook een nevelmachine nodig. Hierdoor zie je de gekleurde stralen licht goed door de lucht schieten. De gasten zullen onder de indruk zijn en zo’n geweldige feestavond niet snel meer vergeten. Dat is nou het voordeel van Drive-In Show Amsterdam; onderdeel van All Star Entertainment. Hieronder zie je een video van een set-up voor een vijftigste verjaardag in een mooie en grote locatie in Amsterdam zoals het ook kan met Drive-In Show Amsterdam.

  Wat er nog meer kan bij Drive-In Show Amsterdam

  Als jij het bedenkt voeren zij het uit òf ze bedenken én voeren uit. Zo kunnen ze GoGo-Dancers meenemen of een strip-act / paaldanseres of een sensationele goochel show of een circus-act; je kunt het zo gek niet bedenken en zij óók niet!

  Met lekkere opzwepende sexy house en een saxofoon speler heeft een Drive-In Show simpelweg een veel luxere uitstraling. Of door een MC of zangeres of zanger er aan toe te voegen. En met een Drive-In Show is het eenvoudig om een familielid of collega een playback act te laten doen. Of om samen met zo’n Top DJ – die je ook bij All Star Entertainment kunt boeken – een act op te voeren.  Eigenlijk kan alles wat je wilt dat er zou moeten kunnen gebeuren wel worden uitgevoerd. Je kunt zelfs zelf eens de hele avond in de spotlights staan door samen met een professionele DJ – of als je durft helemaal zelfstandig – de DJ for One Night zijn ! Kies daarom voor Drive-In Show Amsterdam, voor een succesvol en geslaagd evenement.

  Drive-in show Amsterdam maakt jouw feest onvergetelijk !
   
  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?