Kids DJ Jack

Kids DJ Jack: de kinder DJ specialist van NL voor elke kids party

Kids DJ Jack is de kinder DJ die zich heeft gespecialiseerd in het draaien van muziek tijdens een kinderdisco of een tienerdisco. Het liefst zou deze kinder DJ op elk kinderfeestje draaien. Want alle kinderen vinden het geweldig wanneer hij draait. Een DJ voor kinderen moet namelijk net zo denken als de kinderen zelf. Het maakt voor kinderen niks uit of de muziek goed bij elkaar past of dat het netjes aan elkaar gemixt is. Het enige dat de kids van de DJ willen is lekker dansen op die vette beats en de muziek die zij leuk vinden. En op een kinderdisco met DJ Jack kunnen ze lekker de muziek aanvragen die zíj willen horen. Het kinder disco feestje is dan ook pas écht compleet met kids DJ Jack. Hij is de beste DJ voor een kinderfeest,braderie of een buitenfestival. Want door iets voor de kinderen te organiseren “lok” je de ouders ook eerder naar je evenement. Tegenwoordig kun je eigenlijk niet zonder een DJ die meer ervaring heeft in het draaien van kindermuziek, het beste houd je daar dan ook vanaf het begin rekening mee. Laat DJ Jack samen met jou het voorprogramma samenstellen. Klik daarvoor snel op de contact knop en één van de partyplanners van All Star Entertainment helpt je snel vrijblijvend verder.

 

het Kids DJ Jack logo

Meer informatie ontvangen?

DJ Jack de beste kinder DJ samen met kinderdisco Kids Disco boeken

 

Door tegelijk met het boeken van DJ Jack, de kinder DJ, er een Drive-In Show bij te huren heb je snel de complete kinderdisco Kids Disco samengesteld. Je hebt verder nergens meer omkijken naar. Alles wordt voor je geregeld: Dat is makkelijk bij All Star Entertainment; zij nemen je veel werk uit handen. Tijdens het draaien kan de jarige natuurlijk een mini workshop DJ-en krijgen. Samen met kids DJ Jack is de jarige dan zijn éigen kinder DJ. Dit is altijd een groot succes. Laatst stonden bijna alle kinderen àchter de DJ booth in plaats van er vóór. Gelukkig kreeg DJ Jack ze weer gauw op de dansvloer met de Harlem Shake. Jack de kinder DJ kijkt graag naar de Kids Top 20 van de TROS met Monique Smit om  inspiratie op te doen.

Alle kinderen dansen gelijk, een dansspelletje….

KIDS DJ JACK DOET GRAAG DANSPELLETJES

Bij DJ jack gaat het dan natuurlijk om dansspelletjes samen met de kinderen en de mama’s, papa’s, oma’s en opa’s. Bewegen op muziek is fantastisch en superleuk en  nog gezond ook ! Het is nog leuker wanneer iedereen mee doet ! Je kunt zelf natuurlijk ook nog van alles en nog wat bedenken waardoor de kinderen samen met DJ Jack nog meer lol zullen beleven. Overdijf het echter niet, soms willen kinderen nou een keer gewoon lekker springen met z’n allen. Wanneer je zelf zo’n dansspelletje weet voor kinder DJ Jack stuur het dan naar DJ Jack, hij zal er voor zorgen dat het op de pagina met dansspelletjes wordt geplaatst. Ook als er een kind bij zit met zangtalenten kan die goed uit de was komen bij deze kinder DJ. Kids DJ Jack laat ze zingen met een echte draadloze microfoon en echo; net als op t.v.. Daarbij presenteert kids DJ Jack de optredens alsof het ” The Voice Kids ” of het “Junior Songfestival” is. Wanneer jij óók zo’n te gek feest wilt meemaken neem dan snel contact op door op de contact knop te klikken. Met DJ Jack is het àltijd super daar kun je zeker van zijn ! Ga overigens eens bij een feestwinkel of de “Action” kijken voor leuke kinderdisco attributen; voor een paar Euro haal je de leukste items waardoor alles er nog feestelijker uitziet. Of koop wat kleding bij een kringloopwinkel waarmee de kids en eventueel de kids DJ zich kunnen verkleden in de stijl van het thema dat je voor ogen hebt.

….en nou die handjes de lucht in

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies