Bel direct
via Whatsapp

Kinder DJ

Een Kinder DJ denkt als een kind wat de muziek betreft

Wanneer de kinderen dansen op de muziek van K3, danst de Kinder DJ vrolijk mee. Een Kinder DJ past de soort muziek aan aan het publiek en is niet een DJ die zich verkleed als clown. Als je dat wenst kan hij natuurlijk wel samen met een make-up artiest komen om de kinderen te schminken als clown, of hij neemt een clown mee. Maar allereerst is de Kinder DJ er om de kinderen te vermaken. Met leuke muziek waarop ze lekker kunnen dansen en uit hun dak gaan en soms uit volle borst meezingen is het super. Kinderen vinden het vaak ook erg leuk wanneer er dansspelletjes worden gedaan. Het liefste samen met mama en oma en de DJ.

Meer informatie ontvangen?


  Contactgegevens

  Aanvullende informatie


   

   

   

  De Kinder DJ compleet met Kinderdisco Drive-In Show

  Pas in combinatie met bijpassende apparatuur is een Kinder DJ compleet. Dan kan de Kinder Disco echt góed los gaan. Zo’n Kinderdisco of Drive-In Show voor Kinderen boek je eenvoudig bij All Star Entertainment; het evenementenbureau dat van alle markten thuis is. Kinderen vinden het altijd erg leuk als ze zelf even voor DJ mogen spelen. Dat is voor de ervaren DJ geen enkel probleem. Hij geeft tussen neus en lippen door gewoon een Mini Kinder DJ Workshop. Kids DJ Jack is een goed voorbeeld van een DJ die gespecialiseerd is in het draaien van muziek op Kinderfeestjes.

  WAT KAN ER NOG MEER?

  Een rookmachine doet het altijd goed op een kinderfeestje en als het budget geen probleem is dan komt er een ballonnenclown DoDo mee of een andere artiest. Zo zie je maar: een feest met een DJ begint bij All Star Entertainment. En als je een ruime tuin hebt of het feestje voor de deur op straat wilt houden, vraag dan gewoon of de Airstream mee kan komen om de drankjes te verzorgen en de borrelhapjes. Er is ook gedacht aan dansspelletjes, dat vinden kinderen altijd erg leuk.

  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?