Bel direct
via Whatsapp

Kinderdisco Kids Disco

Kinderdisco Kids Disco verzorgt jouw feest!

Wanneer je Kinderdisco Kids Disco boekt dan is je kinderfeestje altijd geslaagd. Het is simpeler dan je denkt en zelfs de kosten van al dat plezier vallen reuze mee. Voor het verzorgen van jouw disco voor kinderen kies je hier de expert. Vele tevreden vaders en moeders die hier een kinderdisco boekten gingen je al voor. Met meer dan 100 kinderdisco’s per jaar ben je bij ons aan het goede adres om jouw kinderfeestje gestalte te geven.

Meer informatie ontvangen?

  Contactgegevens

  Aanvullende informatie


  Keuze uit een kinderdisco en een tienerdisco

  Tussen een kinderdisco en een tienerdisco zit een groot verschil; naast de soort muziek verschilt ook de tijd waarop het gegeven wordt. Typisch voor een kinderdisco is dat het feest overdag wordt gegeven.

  Een kinder disco duurt tot uiterlijk 20.00 uur. De Tienerdisco begint dan juist pas en duurt dan tot pakweg 22.00/23.00 uur. Voor peuters en kleuters is de dag geschikt, terwijl de (vroege) avond voor de Tienerdisco van de wat oudere kinderen bedoeld is. Je kunt je voorstellen dat er verschillende tarieven voor de dag en avond gelden.

  Een volwaardige mobiele disco show bij jou op locatie

  Met Kinderdisco Kids Disco komt er een volwaardige mobiele disco show bij je langs en niet – zoals je ook wel eens hoort – alleen maar een laptop op de keukentafel. Bij elke kinderdisco hoort tenslotte een professionele geluidsinstallatie.
  Bij een Tienerdisco is de setting wel iets uitgebreider. Een absoluut pluspunt is dat je zelf geen omkijken meer hebt naar de planning en uitvoering van het kinder feestje. En dus ook geen stress. Bij de hele organisatie van je kinderdisco wordt je ondersteund door de enthousiaste partyplanners van All Star Entertainment.
  In de aanloop naar Sinterklaas kun je ook een Sinterklaas disco boeken en in de kerstperiode kun je kerst DJ SANTA ! laten draaien en voor het vermaak op je bruiloft hebben we een gespecialiseerde bruiloft DJ.

  De dag aanvullen met spelletjes en nadere activiteiten

  Wanneer de kinderen wat jonger zijn kun je de middag vullen met spelletjes en eventueel een goochelende clown die ook nog eens leuke trucjes kan doen met ballonnen. De peuters en kleuters zijn gegarandeerd onder de indruk.
  Zogenaamd ouderwetse spelletjes als ‘spijker in de fles, aardappel poepen, sjoelen en zak lopen’ zijn nog steeds erg populair. Daarbij is het leuk om een minidisco te boeken. Met simpele “doe maar mee” liedjes en veel Studio 100. De minidisco is de kinderdisco gericht op kleuters en peuters.
  Op de speciaal gemaakte pagina vind je ’n heleboel Kinderdisco Tips. Je kinderdisco feest krijgt hetzelfde uitbundige karakter zoals je dat kent van de “Telekids show”.

  BEKIJK ENKELE MOGELIJKHEDEN VOOR HET VIEREN VAN EEN KINDERFEESTJE

  Tienerdisco

  Groep 8 disco feest

  Kinderdisco met leuke dansspelletjes 

  Sinterklaas en Zwarte Pieten disco

  Kinderfeest met schminken

  Kinderfeest met cupcakes versieren

  Kinderfeest met favoriete kindermuziek

  De sinterklaas kinderdisco als Sint voorprogramma

  De populairste Kids DJ’s voor jouw kinderdisco

  Met de kinderbioscoop bij je thuis zullen de allerkleinsten muisstil zijn. Ademloos zitten ze dan naar hun favoriete tekenfilm te kijken. Maar voor de (iets) oudere kinderen is het fantastisch om een kids disco of kinderdisco met Kinder DJ Kids DJ Jack en de populairste Kids Hits op hun verjaardagsfeest te geven.

  Kids DJ Jack is een van de populairste Kids DJ’s van Nederland; met hem wordt het Disco Kinderfeest helemaal top. Het is trouwens beter om de kinderdisco niet al te lang te laten duren. Na zo’n 2 1/2 uur zijn de kinderen uitgeput en worden ze ballorig. Een ding is zeker; na het feest zullen ze lekker gaan slapen en de dag daarop heb je ook geen kind meer aan ze. Wat wil je nou nog meer. ‘t Wordt een feest om niet snel meer te vergeten en ze zullen er nog lang over napraten.

  Samen met de kinderen kun je zelf trouwens ook vrolijk mee feesten en dansen. Van dichtbij zie je hoeveel plezier de vriendjes en vriendinnetjes hebben met de bekendste Kids Hits – dezelfde die Monique Smit ook altijd laat zien – tijdens deze fantastische Kinderdisco. Het wordt altijd een gekkenhuis met Kinder DJ Kids DJ Jack; dit is de kinderdisco specialist van NL!

  Wij bouwen jouw woonkamer of garage om tot een mini-club voor kinderen

  Kids DJ Jack voelt de wensen van de kinderen van welke leeftijd dan ook altijd goed aan. Natuurlijk niet alleen maar muziek van Studio 100; zoals K3, Mega Mindy en Kabouter Plop. Het is niet uitzonderlijk wanneer Kids DJ Jack op een kinderdisco maar liefst 5 x “Happy” moet draaien. Wat een feest is het. Voor tieners heet de kinderdico een “tienerdisco”. En wanneer een meisje 16 jaar wordt heet dit een “sweet sixteen” feestje.

  Een Mini Disco bij je thuis; All Star Entertainment bouwt gewoon je garage of woonkamer om tot mini-club en het feest gaat los ! En bij een Kidsday – waar de kinderen kunnen kijken waar hun ouders werken – wordt een kantoor een kinder discotheek.

  En een beetje rook (op waterbasis) maakt de sfeer helemaal af. Ook voor een sportclub is het organiseren van een kinderdisco of tienerdisco buiten op het grasveld of binnen in een sporthal of kantine een leuke manier om de kinderen eens op een andere manier met elkaar om te laten gaan. Een tip hierbij is om een “Balkunstenaar” uit een hoger elftal wat trucs met een bal te laten doen op de maat van de muziek. De kleintjes vinden zoiets geweldig en het scheelt weer in de kosten.

  Geluidsinstallatie, verlichting, bellenblaasmachine en vele andere mogelijkheden

  Mensen denken vaak dat hun eigen geluidsinstallatie wel genoeg volume in huis heeft; in een lege huiskamer is dat inderdaad het geval, maar wanneer er 20 of 30 blije – luid pratende – kinderen zijn valt dat heel erg tegen. Omdat de Kinderdisco Kids Disco hun eigen installatie meeneemt plus de bijpassende feestelijke verlichting en de nodige effecten is er niets aan de hand.

  Een bellenblaasmachine is mogelijk, maar alleen voor buiten. De meeste verlichting is energiezuinige Led verlichting. Die wordt niet heet en is veilig voor kleine kinderen. De jarige mag ook zelf nog voor DJ spelen met een “spoedcursus” DJ en al hun vriendjes en vriendinnetjes zullen na deze workshop versteld. Als dat van tevoren is afgesproken is het zelfs mogelijk om de kunsten van de leerling DJ op een usb stickje te zetten zodat het later nog eens rustig kan worden afgespeeld.

  Wij weten precies hoe we jouw kinderfeest compleet moeten maken

  Op verzoek kan er ook een zanger of zangeres of een clown op komen treden; dat maakt een verrassingsfeest op een verjaardag pas echt helemaal compleet. De professionele Kids DJ’s weten precies hoe ze met een groep lol makende kinderen moeten omgaan. Zij doen dit regelmatig en het feest loopt op rolletjes. Als je het feest buiten de deur wilt organiseren is dat ook geen probleem want All Star Entertainment heeft goede contacten met diverse locaties, bijvoorbeeld Paviljoen Aquarius in Amsterdam.

  Dit is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Ook de boot kan voor de deur worden aangelegd. En bij mooi weer kan het feest zomaar buiten worden gevierd. Of kies voor een feest op een boot en dan een stukje varen over bijvoorbeeld het IJmeer. Kies je voor Kinderdisco Kids Disco met Kids DJ Jack van All Star Entertainment dan kies je voor een geslaagde en onvergetelijk disco kinderfeest! Mocht je eigen ideeën hebben over het feest, neem dan gerust contact op.

  Kinderdisco Kids Disco buiten of op een boot

  Maar natuurlijk, geen enkel probleem. Een Kinderdisco Kids Disco kan bijna overal worden opgebouwd. Eventueel samen met een luxe mobiele bar “De Airstream” (zoals de zilverkleurige stijlvolle Amerikaanse “All You Need Is Love”-caravan, maar dan nog mooier). Electriciteit gaat via een aggregaat. Typisch All Star Entertainment: ze zijn overal op voorbereid.

  Houd natuurlijk wel rekening met regen wanneer je een kinderdisco buiten plant. Een binnenlocatie om naar uit te wijken is dan geen overbodige luxe. Neem tijdig een optie op Kinderdisco Kids Disco wanneer je van plan bent om het verjaardagsfeestje van jullie kind op een polulaire dag als woensdag- zaterdag- of zondagmiddag te houden.Tijdens een kinderdisco behoren diverse dansspelletjes natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

  Kinderdisco Kids Disco Dansspelletjes

  Op deze website is er een speciale pagina die gaat over dansspelletjes tijdens een kinderdisco of tienerdisco. Het wordt zelfs enorm gewaardeerd wanneer je je eigen dansspelletje via het contactformulier doorgeeft. Joùw favoriete dansspel zal dan ook in de lijst worden opgenomen, waarmee je andere ouders weer een extra idee hebt gegeven om ook een succesvolle kinderdisco te organiseren. Voorbeeld van een dansspelletje is stoelendans; blijft geweldig voor jong én oud!

  Iedereen doet mee bij een kinderdisco

  Juist omdat iedereen mee kan doen: oma’s & opa’s, ooms & tantes, echt iedereen. Soms zelfs is juist de winnaar de pineut omdat die als laatste een gekke onvoorziene opdracht krijgt. Zo wordt het nog leuker. Dus doe mee met zo’n te gek dansspelletje tijdens een kinderdisco; iedereen zal nog lang napraten over dat leuke disco kinderfeestje dat je hebt georganiseerd. En waar iedereen zo gelachen heeft.

  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?