Mobiele Silent Disco Huren

Mobiele Silent Disco Huren voor Park, Bos of Strand voor Yoga of Zumba Workshop

Mobiele Silent Disco huren ? Nu makkelijk zonder stroomkabels

Met je vrienden feesten en dansen of luisteren naar muziek op een plek waar je geen geluidsoverlast mag veroorzaken én waar geen stroomvoorziening is ? Nu kun je een Mobiele Silent Disco huren met een professionele kwaliteit muziekzender en toch zonder vast stroompunt.

Voor de zender hebben ze bij All Star Entertainment een Lithium Ion Battery Pack samengesteld waar de zender vele uren probleemloos op volle kracht op kan draaien. Bij deze oplaadbare Silent Disco gaat het dan niet om de zender van een tourguide – die eigenlijk bedoeld is voor spraak – waarover dan muziek wordt gespeeld, maar over dezelfde Silent Disco zender die bij grote festivals wordt gebruikt. Daardoor heb je dezelfde kwaliteit geluid, alleen nu zonder gedoe met stroompunten en kabels trekken. Het is de meest professionele Mobiele Silent Disco set die er is.

Neem snel contact op om alle mogelijkheden te weten te komen. Bij All Star Entertainment verzorgen ze graag je complete feest van A tot Z: Grote TV schermen, een allround DJ,  een witte speakerset met top geluid ? Alle techniek is in huis en ze helpen je graag op weg naar een onvergetelijk feest.

👇🏼Like All Star Entertainment op Facebook

Vraag snel meer info over een Mobiele Silent Disco Huren

PersoonsgegevensDetailsMobiele Silent Disco huren voor een feestje in het park

Voor welk doel wil je de oplaadbare zender(s) huren ?

Of je de Mobiele Silent Clubbing set nu gaat inzetten op het strand voor de Yoga-lessen, een Zumba-workshop of Salsa lessen in het bos. De techniek van de oplaadbare Silent Disco  is er helemaal klaar voor. Op de zender kun je 3 kanalen instellen……op de koptelefoon kies je één van deze kanalen. Door middel van rood, groen of blauw gekleurd licht kun je van veraf zien waarnaar je beste vriend of vriendin luistert.

Houd er wel rekening mee dat je voor elk kanaal goede muziek uitzoekt. Dit kun je doen door van tevoren verschillende playlists samen te stellen. Wellicht is 3 kanalen wat teveel van het goede. Een te gek idee is het om op één kanaal bijvoorbeeld alleen de allerbeste nummers van André Hazes te draaien en op het andere swingende dansmuziek. De helft van je vrienden staat dan lekker te dansen, terwijl de andere helft Hazes staat mee te blèren.

Als je liever een DJ hebt die op het publiek inspeelt en die de “playlist” aanpast aan de sfeer dan verzorgt All Star Entertainment dat graag voor je.

Omdat de totale kosten afhangen van verschillende dingen is het het handigst om je vrijblijvend terug te laten bellen. Dan kunnen we je het beste voorstel doen voor een silent disco op batterijen.

Je hoeft je geen zorgen te maken; het is tijd voor een onvergetelijke event !

Bij All Star Entertainment is elk evenement een feest  !

Draadloos naar muziek luisteren op de ijsbaan

Oplaadbare Silent Disco voor in het bos of park

Zo reken je snel de kosten van je stille feestje uit

Allereerst is het goed om te weten dat bijna niemand het erg vindt om €5,- voor een koptelefoon te betalen. Je geweldig leuke idee van een Mobiele Silent Disco in het Park hoeft je dus geen geld te kosten. Tel om te beginnen hoeveel mensen je verwacht; neem zoveel koptelefoons en misschien wel eentje of meer extra. Een koptelefoon kost €4,- excl. Btw. Bedenk hoeveel kanalen je wilt én kunt verzorgen. Een zender kost €5,- excl. Btw. Voor de Mobiele Silent Disco Set is er een speciaal krachtig battery pack. Dat kost €5,- excl. Btw. Als de zenders dicht bij elkaar staan heb je genoeg aan één battery pack. De koptelefoons en battery packs van de oplaadbare Silent Disco zijn vanzelfsprekend volledig opgeladen. De koptelefoons gaan ongeveer 8 uur mee en het battery pack van de zender houdt het wel het hele weekend vol.

Bij grotere aantallen gelden andere prijzen, dus vraag gerust om een speciale prijs wanneer je denkt dat dat je een groot feest hebt georganiseerd. Daardoor ga je altijd voor de beste prijs een Mobiele Silent Disco huren. Hier zie je een filmpje van de een stil buurtfeest.

Je eigen privé radiostation voor Yoga Workshop of Zumba lessen op het strand