Bel direct
via Whatsapp

Presentatieset huren

Een presentatieset huren om publiek toe te spreken

Een presentatieset is een geluidsinstallatie die gebruikt wordt om goed verstaanbaar een kleine of grote groep mensen toe te spreken. Bijvoorbeeld bij de bruiloft dj tijdens de ceremonie . Daarbij gaat het de ene keer om een publiek dat muisstil naar je zal zitten luisteren en de andere keer om een publiek waar je steeds de aandacht zult moeten trekken. Het is dus belangrijk om de juiste presentatieset te huren. Bij All Star Entertainment kunnen ze je direct vertellen wat voor presentatieset je nodig hebt. Want je kunt op een vaste plek gaan staan of misschien wil je wel rondlopen. En ook hierbij zijn er weer verschillende mogelijkheden. Neem je een draadloze microfoon of juist een microfoon met een kabel ? Wil je een presentatieset huren met een headsetmicrofoon – zodat je beide handen vrij hebt – of juist één die je in je hand kunt houden en waarbij je bijvoorbeeld ook makkelijk iemand anders iets kunt laten zeggen in de microfoon.

Of nog beter; een combinatie van een headset en een handheldmicrofoon of een veelvoud daarvan. Bij een discussie avond of een vergadering van een vereniging is het beter dat wanneer iemand uit het publiek een opmerking maakt de rest die opmerking ook kan verstaan. Het microfoongedeelte is overigens nog maar het eerste onderdeel van de presentatieset die je nodig hebt voor je vergadering of productpresentatie. Bij een presentatieset huren is het ook van belang wát voor en hoevéél speakers je nodig hebt. De aller simpelste presentatieset bestaat uit een z.g. actieve speaker – een speaker met een ingebouwde versterker – op een statief en een microfoon met een kabel. Zo’n presentatieset zie je hiernaast. Bij een uitgebreidere presentatieset heb je meer microfoons,meer speakers en meestal ook een mengtafel of mixer om het volume van de verschillende microfoons te regelen.

Meer informatie ontvangen?


  Contactgegevens

  Aanvullende informatie


   

   

   

  Een presentatieset huren en dan……?

  Nadat je hebt besloten hoe je wilt gaan presenteren is het ‘t makkelijkst om een expert te laten beslissen hoe het geluid in de zaal versterkt gaat worden. Dit is minstens net zo belangrijk als de keus van de microfoons. Zo kun je het geluid alleen vanaf het podium of vlakbij de spreker vandaan laten komen, maar ook kun je een aantal speakers door de ruimte laten plaatsen waardoor het geluid beter gespreid wordt en je niet alleen maar voorin de zaal te verstaan bent. Want houd er rekening mee dat wanneer je toehoorders je niet kunnen verstaan ze al snel de aandacht verliezen en je voor niets die hele toespraak hebt voorbereid. Ook het volume van de presentatieset is belangrijk. Dat moet niet te hard, maar ook niet te zacht zijn. Bij beide zul je merken dat de aandacht verslapt of dat je luisteraars zich ergeren aan het geluid. Deze ergernis voorkom je door een vakman je presentatieset op te laten stellen en misschien zelfs te laten bedienen. Zo wordt een presentatieset huren wel erg makkelijk.

  EEN PRESENTATIESET HUREN MET GELUIDSMAN

  Als je het niet ziet zitten om zelf de techniek van je presentatieset te doen laat dan een professionele geluidsman dat doen. Dan weet je zeker dat het geluid steeds het beste is afgesteld. Hij  kan ook muziek instarten op het juiste moment en eventueel een bepaalde microfoon tijdelijk uit zetten. Hij zorgt er ook voor dat je presentatieset netjes wordt op- en afgebouwd. Ook wanneer je een beamer nodig  hebt of andere audio visuele apparaten. Je hoeft verder nergens meer op te letten. Neem snel contact op door op de contact knop te klikken en ook jíj zult blij zijn dat je bij All Star Entertainment je presentatieset hebt gehuurd; dat is meer dan alleen een presentatieset huren…..

   
   
   
   
  8.8 / 10 ( 11 votes )
  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?