Professionele Pioneer DJ set huren

Pioneer DJ set huren; de marktleider

Een Pioneer DJ set huren doe je het beste bij de Pioneer DJ set huren specialist van Amsterdam, Noord Holland en Utrecht. Bij All Star Entertainment helpen ze je graag bij het samenstellen van de DJ set die nodig hebt. Want een Pioneer DJ set huren is supersimpel met een beetje assistentie. Zet alvast de wensen van de DJ op een rijtje. Zo weet je dan alvast welke DJ mixer, CD spelers of draaitafels je nodig hebt.

Aan de hand van dat lijstje en de overige wensen wordt een Pioneer DJ set op maat samengesteld. Je moet bij Pioneer DJ gear huren niet alleen denken aan de apparatuur waar de DJ mee werkt. Meestal is er ook een DJ booth nodig. De meest simpele DJ booth is een podiumdeel van 1 x 2 meter met een rok er omheen. Daarnaast zijn er vele andere DJ booth modellen te huur via All Star Entertainment. Zo is er ook een unieke minimal RVS Booth met een spiegelbol van 50 cm en verlichting. Je merkt het al; met de  ideeën van jezelf en de expertise van All Star Entertainment kom je op een makkelijke manier tot een feest met een geweldige uitstraling.

De Pioneer DJ set huren als DJ gear

Bij All Star Entertainment kun je natuurlijk de professionele Pioneer DJ set huren. Maar ook andere DJ apparatuur van de legendarische Technics SL1200 MKII vinyl spelers of de Technics CD spelers tot de Pioneer RMX 1000. Elke DJ zal tevreden zijn als je de Pioneer DJ set gaat huren. Verder zal een vinyl freak liever met een Allen & Heath Xone 92 draaien, ook die is te leveren.

Meer informatie ontvangen?

Voor elk feest de juiste DJ apparatuur huren bij All Star Entertainment

Wees altijd meteen open over het budget dat je tot je beschikking hebt om de Pioneer DJ set te huren.  Zo kan er naar je budget toe worden gewerkt en krijg je het meeste waar en de beste kwaliteit voor je budget. Naast de afspeel– en mixapparatuur dient er een stevig setje monitorspeakers bij de DJ booth komen te staan.

Wanneer er op de locatie nog geen geluidsinstallatie aanwezig is of een te kleine, dan kun je die hier gewoon bij je DJ gear bij huren. Verder vanzelfsprekend ook licht, laser  en effecten. Kortom : een “one stop shop” als het om DJ apparatuur huren gaat.

Het allermooiste van een Pioneer DJ set huren bij All Star Entertainment is dat ze hem GRATIS komen bezorgen en aansluiten in Amsterdam e/o. Er geldt voor particulieren wel een streng identificatie beleid bij het huren van een Pioneer DJ set.

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies