Silent Disco huren

Silent Disco huren?

Beste voordelige Silent Disco hurenZoek je een Silent Disco voor een stil feest ? En op zoek naar de beste voordelige Silent Disco apparatuur ? Hier kun je zo’n Silent Disco huren. Omdat All Star Entertainment één van de grootste aanbieders in Nederland is kunnen ze al  vanaf 25 koptelefoons GRATIS verzending verzorgen. Ook het retourlabel is hier bij inbegrepen. Je brengt het pakket na afloop naar het dichtstbijzijnde Post NL punt en Klaar is Kees ! Silent Disco huren per post verzendenHuur gemakkelijk jouw gewenste aantallen en je krijgt deze eenvoudig tijdig per post thuisgestuurd.

Voor het gemak hebben we al een aantal sets samengesteld. Een Silent Disco huren wordt zo wel heel simpel. Zo’n Silent Disco set bestaat uit één zender, een aantal koptelefoons en een aansluitkabels. ( om een telefoon, I-pad of PC aan te sluiten of om een DJ set op de zender aan te sluiten )

Op de Silent Disco zender kun je een kanaal selecteren (1,2 of 3). Aan de kleur van de oorschelp kun je zien naar welk kanaal iemand luistert. Een Silent Disco zender kan echter slechts naar 1 kanaal tegelijk uitsturen. Wanneer je op andere kanalen verschillende muziek wilt horen dan is het nodig om een extra Silent Disco zender te bestellen. Extra Silent Disco zenders kun je erbij huren en zijn hieronder op deze pagina te vinden.

Toont alle 5 resultaten

Geschiedenis van de Silent Disco

Geschiedenis van Silent Disco huren

In 1969 was er een Finse science-fiction film genaamd Ruusujen Aiki. Beter bekend onder de Engelse naam A Time of Roses, waar mensen koptelefoons gebruikten tijdens een silent disco feest. Het ging er wel wat knullig aan toe. Iedereen denkt dat Silent Disco huren al jaren kan. Normaal gesproken worden er luidsprekers gebruikt.  Vanaf de 90's begon Silent Disco populair te worden. En dan vooral bij bijzondere evenementen. Later in Nederland kreeg Silent Disco grote bekendheid door “De Parade”. Het eerste concert waarbij koptelefoons werden gebruikt vond pas plaats in maart 1999. Dit was bij het South by Southwest festival in Austin, Texas.

In het begin van de jaren 90 waren er al wel milieu activisten die draadloze koptelefoons gebruikten om naar muziek te luisteren tijdens feesten. Deze feesten waren dan meestal buiten. Om de geluidsoverlast voor de dieren en de omgeving zoveel mogelijk te beperken gebruikten ze zenders en koptelefoons met ontvangers. Gelukkig is de kwaliteit van de zenders en de draadloze koptelefoons tegenwoordig veel beter. Daarnaast is het aansluiten en afstellen nu super eenvoudig. Iedereen kan nu een Silent Disco huren.