Silent Disco huren voor een Topfeest

Silent Disco op je feest ?

Het makkelijkst boek je een volledig verzorgde Silent Disco. Compleet met Silent DJ is dat de stille disco met de minste zorgen. Vanzelfsprekend bepaal je zelf welke muziek er gedraaid moet worden door de Silent DJ. Hierdoor is het altijd jouw feest en jouw muziek.

Bovendien is het voordeel van een professioneel verzorgde muisstille Disco dat je er zelf weinig aan hoeft te doen. Alle apparatuur wordt aangesloten en voor je bediend. De Silent DJ draait de lekkerste muziek en precies op het juiste moment.

Dat is het grote verschil met een Spotify of Deezer playlist. Het is trouwens ook erg leuk om op je trouwfeest met een Bruiloft DJ Show op het eind van de avond buiten te dansen met je gasten met een Silent Disco.

Silent Disco: de stille disco met silent dj voor je feest
In stilte lekker dansen

Silent Disco met lichtshow en DJ

Silent Disco voor een tienerdisco, kinderdisco of Bar Bat Mitswa
verrassend leuk op een tienerfeest

Een feest zonder spetterend licht is geen feest. Dat is een conclusie die je gerust mag trekken. Zorg er daarom voor dat de stille disco er flitsend uitziet. Een beetje rook, een vette DJ booth en een paar moving heads maken dat elke ruimte er clubby uitziet. Of ga je ook een discovloer huren voor je feest ? Bespreek dat gelijk met één van de partyplanners wanneer je een complete Silent Disco boekt. Het beste boek je allround DJ Gutxi ! voor je stille feest.

Overigens moet je niet vergeten om na te denken over achtergrond muziek voor de mensen die geen koptelefoon dragen. Want wil je de ruimte écht stil of mag er een lounge-muziekje worden gedraaid ?

Silent Disco huren per post

Silent Disco huren pakket ontvangen per post voor een feest thuis

Veel mogelijkheden om aan te sluiten, maar met een DJ nog leuker…….

Of je nu een Silent Disco in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam of welke plaats dan ook wilt huren. Met de doe-het-zelf service voor de stille disco thuis ontvang je eenvoudig per post het aantal gewenste headphones en zender(s). Sluit er één of zelfs twee laptops met je favoriete playlist op aan en het feest kan beginnen. Zodoende kun je twee verschillende muzikale sfeertjes tegelijk op je feest hebben. Super leuk wanneer je gasten door elkaar verschillend dansen……En dat allemaal zonder dat je buren er last van hebben. Dat is nou het grote voordeel van een Silent Disco. huren

Vraag hier meer info over Silent Disco huren

PersoonsgegevensOnderwerp

DetailsWat zijn de kosten van zo’n set per post ?

Silent Disco voor bruiloft of Tienerdisco
leuk voor de kids en rustig voor de ouders

Dat is super eenvoudig. Ten eerste gaat het stille disco huren pakket stel je helemaal zelf samen. Je begint met de basis: 1 zender voor €5,-, of 2 zenders (voor 2 verschillende muziekstijlen) voor €10,-. Vervolgens bepaal je hoeveel headphones (à €4,-) je erbij wilt. Hiermee bereken je simpel hoeveel jouw Silent Disco gaat kosten. Deze prijzen zijn exclusief 21% Btw en verzending heen en terug.

Zodoende komt het er op neer dat je voor een gemiddeld stil dansfeestje al een Silent Disco set kunt huren voor net iets meer dan 100,-.

Vraag voor grotere aantallen of bij andere vragen gerust meer informatie aan via het contactformulier.

Een Silent Disco met Silent DJ is zeer geschikt op een Bruiloft (bijvoorbeeld voor de kleintjes) of een tienerdisco.

Door de grachten van Amsterdam met een Silent Disco

Het is geweldig om met je vrienden of collega’s op een sloep of grachtenboot door de Amsterdamse grachten te varen. Echter mag je binnen de grachtengordel geen versterkte muziek maken. Daarom is een Stille Disco huren voor aan boord het ultieme genieten. Vanaf de kant zullen ze je groep verbaasd gade slaan. Weliswaar geen enkel geluid, maar wel een boot vol dansende en gezellige mensen. Naast de Silent DJ kunnen ze bij All Star Entertainment de boot en de drank voor je verzorgen volgens jullie wensen.

In welke plaatsen kan de Stille Disco komen ?

Zoals je al eerder had gelezen kan de set draadloze koptelefoons ook worden opgestuurd. Voor de plaatsen Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Landsmeer, Diemen, Zaandam, Koog a/d Zaan, Assendelft, Krommenie, Wormerveer, Purmerend, Badhoevedorp, Haarlem kan de Silent Disco set ook worden bezorgd. Tegelijkertijd leggen we je dan uit hoe je het beste de apparatuur kunt gebruiken.