Tienerdisco

Tienerdisco is een super leuke disco voor tieners

Pubers van nu weten exact wat ze willen: Om hun tiener verjaardagsfeest écht bijzonder te maken laat je de Tienerdisco komen. Want de disco voor tieners is altijd een succes. Bij de Tienerdisco wordt de ruimte waar het dansfeest wordt gegeven omgebouwd tot volwaardige nachtclub. Compleet met lasers en effecten. Natuurlijk is er ook een vette geluidsinstallatie om het geluid voor de Tienerdisco zo goed mogelijk te laten klinken. Houd hier rekening mee. Waarschuw in ieder geval je buren.  Het is allemaal nét iets meer dan bij een kinderdisco. De muziek die de tieners willen horen én waar zij het liefst op dansen dat is de muziek die de Tienerdisco draait. In tegenstelling tot de kinderdisco voor de jongere kinderen is er voor een tienerdisco niet echt van tevoren een muziekprogramma samen te stellen. En bovendien: Teenagers hebben al helemaal geen zin in dansspelletjes; zij gaan liever voor het eerst eens voorzichtig schuifelen met hun vriendje of vriendinnetje. Een ander groot verschil met de kinderdisco is dat een tienerdisco vaak wat later op de avond wordt gehouden. Lekker feesten laat op de avond met de Tienerdisco dat is pas echt leuk

De Tienerdisco is het tiener discofeest voor elke teenage verjaardag

Tieners dansen samen..

Meer informatie ontvangen?

Tienerdisco met de beste tiener muziek en DJ

De Tienerdisco heeft meer weg van een gewone disco show, nog net niet zó uitgebreid, maar het is bijvoorbeeld al mogelijk om de naam van de jarige op het Led doek van de jeugddisco te laten programmeren. Dat is helemáál te gek. Bij een kinderdisco zullen de kinderen steeds vermaakt moeten worden, terwijl bij de Tienerdisco de kinderen zichzelf meestal wel vermaken. Het is vaak ” de jongens tegen de meisjes “, hierdoor is er een hele leuke sfeer. Battle dansen is dan ook één van de weinige dansspelletjes die bij de Tienerdisco wél wordt gewaardeerd. Verder is het van belang dat de DJ goed oplet en direct inspeelt op de wispelturige muzieksmaak van de pubers. Dat de DJ dat doet daar kun je op vertrouwen. Aan de hand van een lijstje die de jarige samen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes kan invullen begint het dansfestijn. Daarna zal de DJ haarfijn de muziek aanpassen aan het moment. Tieners vinden het in tegenstelling tot peuters en kleuters juist wel leuk om remixen te horen en soms zelfs wat oudere muziek. Waarbij de echte kleintjes zich vaak maar muziek van hooguit een paar maanden herinneren. Zowel voor de papa’s en mama’s als voor de andere familie is de Tienerdisco een ontzettend leuke disco show. Zij dansen ook vaak gewoon mee en hebben net zo veel plezier.

Tienerdisco op een schoolfeest

Tienderdisco op ‘n school party

TIENERDISCO MET OPTREDENS VAN DE TIENERS ZELF

Een complete show samenstellen waarbij optredens door de tieners zelf worden gedaan is geen enkel probleem. Geef dat wel even van tevoren aan zodat ze daar rekening mee kan houden. Het programma kun je op ieder gewenst moment aanpassen en  als ze het toch weer anders willen dan wordt het gewoon weer verandert. Denk hierbij aan een soort miniversie van “So You Think You Can Dance”, “Hollands Got Talent” of een “Playback Show”. Zo zijn de tieners zelf de artiesten op hun eigen tienerdisco. En wanneer zij zelf bepalen hoe hun tienerdisco er uit ziet is succes verzekert. Vraag snel meer informatie aan en laat de organisatie van jouw tienerdisco over aan de professionals van All Star Entertainment en de tieners zelf. Dan ben je pas echt zeker dat jouw jongerendisco een succes is.

Tieners zingen op een tienerdisco met tiener DJ

lekker zingen als een superster !

Hier zie je een filmpje van een tienerdisco dat een meester stuurde

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies