Zwarte Pieten Sinterklaas Disco

Meezingen met de Zwarte Pieten Sinterklaas Disco

Zwarte Pieten Sinterklaas Disco met DJ Disco Piet feest voor kinderen als Sinterklaas voorprogramma

Die guitige Zwarte Pieten toch….

De bekende Sinterklaas liedjes worden tijdens de Zwarte Pieten Sinterklaas Disco als Sinterklaas voorprogramma luidkeels met DJ Disco Piet meegezongen. Iedereen is dan al in een opperbeste stemming voordat Sint Nicolaas arriveert. Sinterklaas is goed te verstaan,  want met deze Zwarte Pieten Sinterklaas Disco is het geluid goed geregeld; je hoeft hier verder niks meer voor te regelen. Handig is het om de Sinterklaas zelf te verzorgen want je ‘eigen’ Sint weet vaak “inside informatie”, waardoor de kinderen vol verbazing de fantastische Zwarte Pieten Sinterklaas Disco zullen beleven. Sinterklaas weet tenslotte alles. Bij een groot bedrijf zijn er altijd wel een paar medewerkers die hulp Piet willen zijn. Hoe meer zielen, Pieten, hoe meer vreugd. Het scheelt trouwens ook nog in de kosten. De Zwarte Pieten Sinterklaas Disco komt standaard met de DJ Disco Piet en de technische geluid Piet.  Het spreekt vanzelf dat er meer Pieten, maar ook de goedheiligman kunnen worden meegenomen. Verstandig is dan om wel enige info over de kinderen in “het grote boek” voor te bereiden. Zo komt de Sinterklaas Disco nóg overtuigender over.

De Zwarte Pieten Sinterklaas Disco als voor- of hoofdprogramma

Dansen met DJ Disco Piet en de Zwarte Pieten Sinterklaas Disco als Sinterklaas voorprogramma

Samen dansen met Zwarte Piet…..

Bij de Zwarte Pieten Sinterklaas Disco bepaal je dat natuurlijk helemaal zelf. Het werkt namelijk altijd erg goed om voordat Sint binnenkomt al helemaal los te gaan met de kinderen en dat daarna Sinterklaas de cadeautjes komt uitdelen. Tot slot zingen de kinderen samen “dag Sinterklaasje” of een ander afscheidsliedje en gaan ze moe, voldaan en  blij naar huis met hun nieuwste aanwinsten. Natuurlijk kan ook eerst het “officiële gedeelte” met de Sint en daarna lekker dansen met z’n allen op muziek van de DJ Diso Piet van de Zwarte Pieten Sinterklaas Disco. Sinterklaas vertrekt dan voordat iedereen gaat dansen zodat de kleine kinderen zich weer op hun gemak gaan voelen. Sinterklaas kan zelf ook bijkomen van al de drukte.

ALLES IN ÉÉN KEER GEREGELD MET DE ZWARTE PIETEN SINTERKLAAS DISCO

Een leuke Zwarte Pieten Sinterklaas Disco voor de kinderen met DJ Disco Piet

Een strooiende Zwarte Piet

Zoals eerder gezegd, je hoeft verder niks meer te regelen. De Zwarte Pieten, het strooigoed en het vermaak: completer dan de Zwarte Pieten Sinterklaas Disco kan haast niet. DJ Disco Piet kan dansspelletjesdoen of een danswedstrijdje, een zogenaamde ‘Battle’. Ook kinderen die goed kunnen zingen zou je samen of alleen kunnen laten optreden of bijvoorbeeld een soort mini playback show. Veel kinderen vinden het fantastisch om in de spotlights te staan. Alle techniek en de presentatie is dan geregeld door de Zwarte Pieten Sinterklaas Disco. Zo verloopt alles gegarandeerd goed. DJ Disco Piet is namelijk een gespecialiseerde Kinder DJ; hij weet precies welke muziek de kinderen op dat moment leuk vinden en hij past het programma direct aan als dat nodig mocht zijn. Als je verder nog vragen of ideeën hebt,klik op de contactknop en laat je dan vrijblijvend voorlichten. De partyplanners van All Star  Entertainment zorgen er altijd voor dat jouw evenement een geslaagd feest is !

Neem contact op voor de beste bruiloft dj