De Sinterklaas kinderdisco als Sint voorprogramma

Met DJ Disco Piet en de Sinterklaas kinderdisco is je Sinterklaasfeest écht leuk!

Sinterklaas is net aangekomen in Nederland en het regent pepernoten. Nu wordt het dus pas echt druk voor de Sinterklaas kinderdisco. Heb je een feest op school of bij een bedrijf, de Sinterklaas kinderdisco knalt er uit als bijvoorbeeld voorprogramma! De nieuwste kids hits, maar ook met de allerkleinsten wordt rekening gehouden door de DJ Disco Piet.

Meer informatie ontvangen?

De leukste DJ Disco Piet

Alle gouwe ouwe Sinterklaasliedjes en Sinterklaas-hits van nu komen aan bod, zodat iedereen uit volle borst kan meezingen. DJ Disco Piet weet maar al te goed hoe hij de kinderen en de rest van het publiek moet klaarstomen voor de komst van Sinterklaas. Wanneer je zelf voor de Sint en z’n Pieten zorgt is dat heel handig, want juist zij zijn goed op de hoogte van alles over de kinderen. Daardoor zijn er veel makkelijker grapjes uit te halen. Maar wanneer je wilt dat wij de Sint en z’n gevolg regelen, doen wij dat met veel plezier.

 

Dansen met DJ Disco Piet en de Zwarte Pieten Sinterklaas Disco als Sinterklaas voorprogramm

Een boot vol met pakjes en de Sint & Pieten

De Sinterklaas kinderdisco als voor- of hoofdprogramma

Het grote voordeel van deSinterklaas kinderdisco is dat je gelijk een op en top professionele geluidsinstallatie ter beschikking hebt compleet met draadloze microfoons en feestelijke verlichting. De Sinterklaas kinderdisco is ideaal als voorprogramma voor een Sinterklaasfeest. Iedereen danst en springt totdat er aan de deur wordt geklopt. Hard geklopt, zacht geklopt. Want hier gaat het om: de binnenkomst van Sint Nicolaas ! Na het ‘Grote Boek’ is het al snel tijd voor de kadootjes voor de kids. Als je kiest voor de Sinterklaas kinderdisco als hoofdprogramma, gaat iedereen los, zodra de kadootjes zijn uitgedeeld. DJ Disco Piet zweept iedereen op met de coolste kids hits en top 40 hits van nu. Voor het einde van de Sinterklaas kinderdisco wordt de goedheiligman officieel toegezongen en uitgezwaaid. Zo’n oude man houdt het niet altijd vol om met “z’n eigen” Sinterklaas kinderdisco tot het eind te blijven. Die DJ Disco Piet met z’n hippe muziek toch ook ! DJ Disco Piet blijft tot het eind en laat iedereen uitgefeest en moe en voldaan naar huis toe gaan: alweer een geslaagde Sinterklaas kinderdisco! Als je meer info wilt over de Sinterklaas kinderdisco klik dan snel op de contactknop (aan de linkerkant) en bespreek het met de partyplanners van All Star Entertainment.

 

Dansende Zwarte Piet

Wat kan er nog meer bij de Sinterklaas Kinderdisco?

Naast de Sinterklaas kinderdisco zijn er verschillende andere Pieten mogelijk. Als je tijdig boekt regelt All Star Entertainment alles tot in de puntjes. Een balonnen-Piet, een schmink-Piet, een goochel-Piet, alles kan.

In plaats van los strooigoed kan in overleg worden gekozen voor voorverpakte zakjes met snoepgoed. Nu hoeft er niemand van de grond te eten en vind je niet maanden later nog pepernoten en taai-taai in verre hoeken en gaten. Wel zo hygiënisch ! Het allerbelangrijkst is dat de kinderen met de Sinterklaas kinderdisco helemaal niets te kort zullen komen. Dit dansfestijn is een feest om nooit te vergeten ! Je kunt ook nog even wachten tot na de feestdagen en in plaats van een Sinterklaas kinderdisco een gewone kinderdisco laten organiseren. Dat scheelt je in ieder geval in de kosten en voor de kinderen is zo’n kinderdisco minstens zo leuk als de Sinterklaas kinderdisco.

 

Dansende Zwarte Piet

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies