Bel direct
via Whatsapp

DJ installatie huren

DJ installatie huren met CDJ CD Speler, mixer en boxen

De Pioneer CDJ 2000 spelers worden door middel van een netwerk kabel (en bij meer dan 2 CDJ 2000 spelers ook nog met een netwerk hub) met elkaar verbonden. Hierdoor kunnen alle spelers de informatie van één USB stickje dat in 1 speler zit met elkaar delen. Ook is het mogelijk met deze CDJ spelers DJ software aan te sturen. De bijpassende DJM 900 mixer maakt zo de ideale DJ installatie. Dus zoek niet verder wanneer je zo’n professionele DJ installatie wilt huren en neem contact op. Overigens is de iets eenvoudiger – èn goedkopere – DJ set met 2 Pioneer CDJ 900 en Pioneer DJM 800 ook te huur, met dezelfde aansluit- en bezorgservice. Als een van de weinige verhuur bedrijven in Nederland verhuurt All Star Entertainment het High-Tech effecten apparaat de Pioneer RMX1000 als service voor de Top DJ’s en party-organizers.

Meer informatie ontvangen?


  Contactgegevens

  Aanvullende informatie


   

   

   

  Kleine DJ installatie huren met boxen voor thuis, lounge & beach

  Deze eenvoudig te bedienen DJ set ziet er strak uit en past in ieder interieur. De meest uitgebreide DJ installatie huren met boxen is niet altijd nodig. Daarom is er ook een instapmodel in  het assortiment. Het gaat in dit geval om de chique Pioneer DJ Set WHITE met 2 x CDJ 350 en een DJM 350 Mixer. Deze spelers kunnen werken met Rekordbox en spelen bestanden af – o.a. MP3 – van CD en via USB ( Stick of Hard Disk ). Daarnaast kun je met deze CD Spelers ook via z.g. Midi een DJ programma op je computer bedienen. Je kunt ook nog extra draaitafels voor het draaien vanaf vinyl aansluiten. Met de mixer is het zelfs mogelijk om de muziek die op het feest wordt gespeeld rechtstreeks op te nemen via de USB aansluiting op een USB stick of een externe Harde Schijf zonder tussenkomst van computer. Door de moderne ledverlichting – die je zelf kunt instellen – staat de DJ niet in het donker. Hier is een filmpje met een demonstratie van dit model DJ Set.

  ANDERE DJ INSTALLATIE HUREN ?

  Je kunt hiernaast verschillende andere types DJ installatie huren met boxen bij All Star Entertainment. Als je wat minder ruimte hebt kun je er aan denken om een dubbele CD speler met mengpaneel te huren. Daarvoor hebben ze de combinatie van een Numark CDN 95 ( de meest geavanceerde dubbele CD speler; speelt alle typen MP3 af van CD – zo passen er op één CD wel 10 CD’s in MP3 formaat -en heeft talloze ingebouwde effecten, waardoor je eenvoudig je favoriete muziek “remixt” ) en een Pioneer Djm 400 mengpaneel samenstelt. Je kunt ook hierop eventueel “ouderwetse” platenspelers aansluiten. Overigens zijn er nog diverse andere sets op voorraad of worden die  op verzoek kunnen worden “gecustomized”. Neem daarvoor gerust contact op. Een andere mogelijkheid is om een complete Drive-In Discotheek te bestellen; je kunt er ook voor kiezen om zelf een bij elkaar passende geluid-, licht- en DJ Set met boxen samen te stellen. De Partyplanners van All Star Entertainment helpen graag om zo’n DJ installatie met geluid samen te stellen. Dat is wel zo makkelijk.

  DJ installatie huren met meerdere spelers kan ook !

  Je kunt ook een DJ installatie huren met meerdere spelers. De Pioneer CDJ 900 en CDJ 2000 kunnen t/m 4 spelers aan elkaar worden gekoppeld. Hier is een voorbeeld filmpje van hoe je daar mee kunt draaien; DJ Juicy M laat het je zien……….Zo zie je maar wat er allemaal mogelijk is met professionele DJ apparatuur én een professionele DJ. Al deze zaken vind je bij All Star Entertainment; waar service en kwaliteit voorop staan. De Numark CDN95 dubbele CD Speler

  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?